Cum a cunoscut-o, de fapt, Victor Slav pe iubita sa Selina: „Ne întâlnim în același loc pur întâmplător”

28 octombrie 2024 8:37   PrimeTime
Ultima actualizare:

De aproape 5 ani de zile, Victor Slav și partenera lui de viață, Selina, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De altfel, cei doi au plecat și într-o mică aventură, românii i-au urmărit în cadrul emisiunii „Asia Express” 2024. Și totuși, cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi îndăgostiți? Victor Slav a vorbit recent despre acest subiect în podcast-ul lui Giani Kiriță.

Victor Slav și Selina formează un cuplu de mai mulți ani. Cu toate că între cei doi este o diferență de vârstă de 7 ani, fostul prezentator TV are 44 de ani, iar ea 37 de ani, relația lor pare să fie din ce în ce mai frumoasă pe zi ce trece. Recent, invitat în cadrul podcast-ului lui Giani Kiriță, Victor Slav a dezvăluit cum a cunoscut-o, de fapt, pe aleasa inimii sale.

Ne-am cunoscut în cafeneaua prietenului nostru comun, Petre. Eu eram singur stingher la o masă. Eu eram, de fapt, cu Petre la masă, dar știi cum e, el are treabă, se ridică, face aia, practic eram singur. Ea a venit cu două prietene. Întâmplarea face să se așeze la o masă fix lângă mine. Nu s-a întâmplat nimic atunci, au fost doar niște priviri într-adevăr mai insistente. Trece o lună de zile și ne întâlnim în același loc pur întâmplător”, a declarat Victor Slav, în cadrul podcast-ul moderat de Giani Kiriță, „Hai la podcast”.

De asemenea, vedeta a dezvăluit că Selina este femeia din viața lui care îl echilibrează. A vorbit, totodată, despre episodul cu bicicleta de la „Asia Express”, unde nu s-au înțeles absolut deloc:

„Ea nu știe să meargă pe bicicletă”

Da, pot să spun că este femeia care mă echilibrează. Acolo a fost un dezechilibru total (incidentul din Asia Express n.r). De ce spun că nu aveai cum să echilibrezi? Pentru că dacă așa a fost să se întâmple, așa s-a întâmplat. Noi am ajuns acolo primii. La panou, acolo, trebuia să ne alegem bicicleta. Ea nu știe să meargă pe bicicletă. Apropo de asta, ca o mică paranteză, înainte să plecăm la Asia, i-am zis: «hai să te învăț să mergi pe bicicletă», parcă știam. Am ajuns acolo, hai să ne alegem bicicleta (...)

Luăm caleașca. Ea se suie în caleașcă ca o ducesă și eu plec de pe loc, îți dai seama că oamenii nu au cum să pună toate fazele, e foarte mult, am plecat de pe loc și în 20 de metri era să cădem, iar, lasă ce ai văzut tu. Nu aveam frâne, iar ghidonul ală, la un moment dat, când tu făceai stânga, el se ducea foarte mult în stânga. Tu dădeai și el pleca cu totul. Era bicicletă monument, din 1903. Avea anumite defecțiuni, după cum s-a văzut.

E, pe filmare acolo ai impresia că eu am tras stânga și ne-am dus efectiv în apă, dar a fost un cumul de factori, eu asta vreau să spun”, a mai povestit Victor Slav.

Mai multe