Bianca Drăgușanu și Victor Slav se întrec în urări de „la mulți ani pentru Sofia”. Cum arată micuța lor, după ce a împlinit 8 ani

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a fost una dintre cele mai titrate. S-au iubit din tot sufletul și pe lume a venit Sofia, copila lor, care astăzi a împlinit vârsta de 8 ani. Ce mesaje frumoase și pline de dragoste i-au transmis părinții săi. 

Bianca Drăgușanu, Victor Slav și Sofia / foto: Social media
Bianca Drăgușanu, Victor Slav și Sofia / foto: Social media

Cei doi au devenit soț și soție în anul 2013, însă mariajul lor s-a încheiat un an mai târziu. Deși Bianca a rămas însărcinată, căsnicia lor nu a mai putut fi salvată. Cu toate acestea, ei au decis să aibă o relație civilizată de dragul Sofiei. 

Bianca și Victor, mesaje emoționante de ziua Sofiei 

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit 8 ani de zile. Părinții ei s-au întrecut în urări și postări pe rețelele de socializare. 

„Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a trimis cel mai bun și frumos înger să mă iubească: Sofia La mulți ani, copilul meu minunat! Ești iubirea mea infinită! P.S. și soarele lu’ buni” -a fost mesajul transmis de Bianca Drăgușanu. 

La rândul său, Victor Slav a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a Sofiei: „La multi ani copil bun!Dumnezeu sa te binecuvanteze doar cu bine si frumos.”

Bianca Drăgușanu: „Cred că o să am și familia pe care eu mi-o doresc”

Victor Slav a fost acuzat de fosta soție că nu se implică mai mult în creșterea fiicei lor. Bianca Drăgușanu spunea despre acesta, în cadrul unui podcast, faptul că este „mai mult influencer decât tată”. 

„Povestea de dragoste a vieții mele nu am trăit-o încă. Cred că nu am trăit nunta visurilor mele. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta chiar îmi e ciudă. E mai mult influencer decât tată. Cred că o să am și familia pe care eu mi-o doresc”, a mărturisit Bianca Drăgușanu. 

Bianca Drăgușanu, despre despărțirea de vedeta TV

Despre motivele care au condus la separarea Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a vorbit chiar vedeta, acum ceva timp. Care a fost, de fapt, ruptura dintre cei doi. 

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună”, a declarat Bianca Drăgușanu acum ceva vreme, la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mirela vaida colaj facebook jpg
image png
adelina si cristi chivu 2 jpeg
carmen tanase colaj instagram jpg
Banner Constantin Zamfirescu gogoașă
20 prima zi de scoala alina sorescu si alex ciucu fiica elena carolina si ana raisa jpg jpeg
image png
ion besoiu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net