#Survivor România

Cum trăiește Daniel Pavel în Dominicană, atunci când nu e la filmările Survivor

16 februarie 2022 9:34   PrimeTime
Ultima actualizare:

Daniel Pavel (45 de ani), prezentatorul și arbitrul show-ului Survivor România, se află pentru a doua oară în Republica Dominicană, pe termen atât de lung, încât a devenit un om de-al locului. El are parte de câteva privilegii, spre deosebire de concurenți, cum ar fi o cazare bună, libertate și hrană, pe alese.

Daniel Pavel muncește la foc automat alături de echipele de la PRO TV și Acun Media (compania media din Turcia care deține licența Survivor), dar are timp și să se bucure de beneficiile unei delegații într-o țară exotică.

"Mă încântă faptul că nu e foarte mult timp liber, că mai mereu am câte ceva de făcut, fie că este vorba despre o filmare, despre a răspunde la un interviu sau de a mă pune să scriu pentru planurile mele personale. În rest, îmi fac timp și să ies la masă cu Teo, medicul nostru drag, pe care sunt sigur că l-ați remarcat deja la televizor, sau cu alți oameni din echipă sau pur și simplu să stau la piscină și să mă bucur de soarele Dominican", a declarat Daniel Pavel, pentru Click!

Ce mănâncă Daniel Pavel în Dominicană

L-am întrebat ce feluri de mîncare îi plac și dacă a devenit dependent de ceva specific, din țara de la Marea Caraibilor. Evident că el nu este ținut pe orez și pe nucă de cocos, așa cum se întâmplă cu concurenții.

"De-a lungul anilor am avut ocazia să gust din mâncărurile specifice mai multor culturi sau zone geografice, așa că mi-aș putea găsi feluri preferate în funcție de zona în care mă aflu. Evident că după atât timp petrecut în Republica Dominicană, am avut ocazia să gust și câteva dintre preparetele lor specifice, dar și să-mi dau seama că de multe ori mă găsesc în situația de a comanda lucruri aparent ”clasice”. Evident, partea de fructe de mare și pește este una de senzație aici! Cât despre gătit... admit că nu acord mult timp acestei activități. Prefer compania oamenilor frumoși de aici la o terasă, în aer liber, decât să-mi pregătesc ceva rapid la mine în bucătărie", ne-a spus el.

Daniel Pavel îi simte lipsa fiului său adolescent, cu care vorbește foarte mult pe FaceTime, însă are alături oameni dragi, care i-au devenit o familie. "Nu sunt singur aici. Am alături de mine mulți oameni care cred la fel de mult ca și mine în acest proiect, care muncesc zi de zi că totul să fie perfect și care îmi dau din energia lor".

L-am întrebat cum s-a integrat în noua echipă, de la PRO TV, după ce anul trecut a lucrat la aceeași emisiune cu gașca de la Kanal D. "Pe majoritatea i-am cunoscut de anul trecut, am avut ocazia să stăm la povești, așa că a fost o mare bucurie să ne regăsim în Dominicană și să o luăm de la capăt pentru un nou sezon frumos încărcat de multe amintiri. Au apărut și oameni noi, care au adus din energia și curiozitatea lor, pe care m-am bucurat să-i integrăm rapid în rândul nostru și alături de care am trecut prin întâmplări fascinante, deja", ne-a mai spus Domnul Dan.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Mai multe