Daniel Pavel, despre dragoste, familie și Survivor: "Sunt un norocos"

#Survivor România

Daniel Pavel (45 de ani), prezentatorul reality-show-ului „Survivor România”, de la Pro TV, ne-a povestit, între două filmări, cum stă cu dragostea, cât sport face pe săptămână şi care este relaţia cu fiul său. Domnul Dan, aşa cum îi spun toţi concurenţii în semn de respect, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate.

Daniel Pavel JPG
Daniel Pavel

Click! Prezinţi un nou sezon de „Survivor”. Cu ce e diferit faţă de cel dinainte?

Daniel Pavel: Fiecare sezon Survivor este diferit. Promisiunea începutului de an a fost că va fi „mai puternic” ca niciodată! Şi asta se vede în fiecare săptămână. Este diferit şi pentru mine, deoarece am ocazia să construiesc legături şi mai puternice cu echipa de producţie, dar şi să descopăr oameni noi şi frumoşi care transformă Survivor România în unul dintre cele mai frumoase proiecte de televiziune.

Ai avut probleme de sănătate în Dominicană? 

Nu, nu m-am confruntat cu probleme de sănătate. Aşa cum se ştie, programul meu include mereu sport: fie că vorbim despre alergarea de dimineaţă, despre exerciţiile pe care le fac înainte de a pleca la filmare sau despre încălzirea pentru care îmi găsesc vreme când începem ziua de filmare. În plus, am grijă şi de alimentaţia mea, cu puţin ajutor de la Tata Teo!

Ce relaţie aveţi tu şi fiul tău? Îţi împărtăşeşte lucruri din viaţa sa?

Una binecuvântată, deşi acum, fiind aici în Dominicană pentru mai mult timp, ne vedem doar pe FaceTime. În acest an el este clasa a 11-a, o perioadă extrem de solicitantă în sistemul de educaţie de la Viena. Împărtăşim numeroase lucruri şi pasiuni, dar întotdeauna în limitele pe care şi el le consideră normale, la această vârstă.

Faceţi sport împreună? 

Sunt un norocos, din acest punct de vedere. Fiul meu, ca şi mine, este un spirit liber, pasionat de sport, de descoperiri şi care ştie foarte bine să combine timpul pe care-l alocă învăţării cu cel acordat antrenamentelor fizice. Eu fac sport zi de zi, aşa cum o cere şi mediul în care mă aflu şi provocările pe care mi-ar plăcea să le şi testez constant. În rest, mai multe am povestit şi anterior.

image
Concurenții au un respect deosebit pentru el

Ce loc ocupă dragostea în acest moment în viaţa ta?

Dragostea a făcut parte din viaţa mea, m-a maturizat şi mi-a oferit lecţii preţioase pe care le voi purta în suflet şi creier. În acest moment, fizic sunt 100% prezent în tot ceea ce înseamnă Survivor şi filmările pe care le avem aici. Experienţa mi-a arătat că o poveste frumoasă şi împlinită de dragoste necesită timp, necesită prezenţă şi implicare. Iar eu acum ofer cât de mult din toate acestea. Ca să-ţi răspund la întrebare, dragostea a ocupat şi va ocupa mereu un loc fruntaş în viaţa mea. Fie că vorbim despre dragostea pentru părinţi, copil sau iubită.

image
Are o relație excelentă cu fiul său de 17 ani

Ce vedetă din Pro TV ai vedea în reality-showul Survivor?

După cum s-a văzut încă de la startul sezonului, interesul pentru show-ul Survivor este unul extrem de ridicat. Cred că multe dintre vedetele PRO TV s-ar putea potrivi pe traseele propuse de această competiţie şi sunt convins că fiecare doritor şi-ar găsi locul. Vom vedea cu timpul cine ni se va mai alătura şi cum se vor descurca!

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
telefon imagine ilustrativa foto Daniel Guță jpg
soldati rusi siloz cereale melitopol EPA EFE
image
image
image
image
iana novac png
valeria condrea
Alexandru Arșinel  in Memoriam la TVR FOTO Televiziunea Română jpg
Netflix
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
maia morgenstern