Dezvăluiri: ce se întâmplă cu adevărat cu concurenții la filmările Masterchef!

14 iunie 2022 12:27   PrimeTime
Ultima actualizare:

Concursul culinar Masterchef, difuzat pe Pro Tv, s-a încheiat în luna iunie, iar după o lungă ‘’bătălie’’ a concurenților, câștigătoare a fost desemnată Gabriela Dima. Chiar dacă unul dintre cele mai savuroase show-uri de televiziune a ajuns la final, relația dintre concurenții emisiunii nu s-a deteriorat, iar cei care odată au fost rivali, acum sunt prieteni. Ramona Dumitrescu a povestit pentru Click! ce se întâmplă cu adevărat la filmări, cum sunt cei trei chefi, dar și ce relație a păstrat cu restul colegilor din concurs.

Am dorit să aflăm ce se mai întâmplă cu pasionații de bucătărie ce au ales să accepte provocarea de a apărea în fața unei țări întregi pentru a-și demonstra talentul la gătit,  astfel că am stat de vorbă cu Ramona Dumitrescu, simpatica dj-iță de la radio, care are o pasiune foarte mare pentru bucătărie, de altfel și fostă concurentă MasterChef.

Citește și: Ce familie frumoasă are Chef Foa! Își împarte cu greu timpul între casă și proiecte

Ce ai mai făcut în ultima perioadă?

Gătesc în continuare acasă, am primit niște propuneri de colaborare și aștept să văd cum se derulează perioada următoare.

Cum a fost experiența de la Mastechef?

A fost foarte obositor, dar cu siguranță aș repeta-o fără să stau pe gânduri.

Ai avut timp și pentru radio în acea perioadă?

Da, după ce terminam programul la radio, mergeam la filmări la Masterchef. 

Acum te recunoaște lumea și mai mult pe stradă, cum este sentimentul?

Oamenii îmi spun că îi emoționam foarte mult, pentru că eram plângăcioasa emisiunii și mă rugau să nu mai plâng.

Cu ceilalți colegi cum te-ai înțeles?

M-am înțeles foarte bine cu ceilalți colegi, a fost o echipă bună și am păstrat relații de prietenie cu aproape toți dintre ei.

Te-ai gândit să colaborezi cu vreunul dintre ei?

Am vorbit la un moment dat cu câștigătoarea emisiunii să facem niște filmulețe împreună.

A fost greu să gătești carne, tu fiind vegetariană?

Nu a fost prea greu, partea mai grea era că nu puteam să gust. 

Cu chefii cum te-ai înțeles?

Extraordinar. Am observat că la televizor că păreau mult mai aprigi decât erau în realitate. A fost o experiență plăcută.

Ai păstrat legătura cu vreunul dintre ei?

Îi mai dau din când în când like-uri lui chef Radu, pentru că el este cel mai activ, dar nu am vorbit pe partea profesională deloc. Planul nostru, în schimb, a fost să facem o seară cu colegii, la chef Radu.

Crezi că o sa vină toată lumea la întâlnire?

Nu știu încă, dar cu siguranță vor fi postate poze.

Dacă ar fi să alegi dintre radio și bucătărie, ce ai alege?

Aș spune că radioul, pentru că deocamdată nu am pregătirea necesară pentru gătit, dar am de gând să fac niște cursuri de specialitate și pe zona asta.

Îmi doresc să învăț cât mai mult în bucătărie, să schimb puțin și partea cu radioul și da, și televiziunea este parte din planul meu.

Masterchef este un concurs culinar difuzat pe Pro Tv, în care concurenții și-au putut demonstra abilitățile din bucătărie sub atentele priviri ale celor trei jurați; Chef Joseph Hadad, Chef FOA și Chef Radu Dumitrescu. În ediția 2022, câștigătoare concursului a fost Gabriela Dima, ce a impresionat jurații cu talentul și determinarea ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe