Disney Plus ajunge în România! Cât va costa și ce o să poți vedea pe această platformă

31 martie 2022 11:30   PrimeTime
Ultima actualizare:

După ce luna martie ne-a adus serviciul de streaming foarte popular HBO Max, se pare că putem spune că anul acesta este prielnic pentru țara noastră, căci în curând ne vom putea bucura de Disney Plus, serviciul de streaming care a pus bețe în roate lui Netflix.

Avem vești și despre Disney Plus, una dintre cele mai celebre platforme de streaming, care va ajunge pe piața românească în doar câteva luni. 

Când va fi lansat Disney Plus

Platforma pune la dispoziție foarte mult conținut original și exclusiv, dar și mii de episoade din seriale precum The Mandalorian și filme marca Disney, Pixar, Marvel sau Star Wars. 

Vezi și Disney+ vine cu o nouă formă de abonament, mai ieftină, dar cu o mare problemă

Serviciul de streaming Disney Plus va fi lansat pe data de 14 iunie în România, iar acesta va avea un preț special pentru utilizatori. În acest moment, Disney Plus se află într-o etapă de extindere în 42 de țări și 11 teriorii pentru această vară.

Iată o listă cu câteva titluri pe care o să le poți vedea pe Disney Plus: "Luca", nominalizat la Oscar /  "Encanto", câștigător al unui premiu Oscar / filmul "Cruella", premiat cu Oscar / serialele "Familia Simpsons" și "Anatomia lui Grey".

Cât va costa Disney Plus în România

Serviciul de streaming va avea un preț special pentru utilizatorii din România. Începând cu data de 14 iunie, o să poți să te abonezi la acest serviciu de streaming pentru suma de 29.99 lei/lună. Iar, dacă nu dorești să-ți obosești capul cu facturarea lunară, poți opta pentru o facturare anuală, la 299.90 lei.

Citește și Pe ce dată se va lansa serialul Obi-Wan Kenobi și pe ce serviciu de streaming

Pe Disney Plus se află și mult așteptatul serial din seria Star Wars, în care îl avem ca personaj principal chiar pe Obi-wan Kenobi, în care ne este prezentată acțiunea ce a avut loc între episodul III și episodul IV din celebra franciză Star Wars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe