#Românii au talent

Eduard Dragu, adolescentul cu autism de la Românii au talent, batjocorit după apariția la Pro TV: „Un copil m-a scuipat de 2 ori”

12 mai 2023 20:20   PrimeTime
Ultima actualizare:

Eduard Dragu, adolescentul diagnosticat cu autism la numai 1 an, a impresionat din nou la Românii au talent! Chiar și plin de emoții în marea finală, concurentul și-a arătat abilitățile incredibile de a cânta la pian. Din păcate, apariția la Pro TV nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea. Cu inima mâhnită, Eduard a povestit cum a fost lăudat și apreciat, dar și cum au existat momente în care a fost batjocorit după participarea la show-ul de talente.

Eduard Dragu Sălăgean, unul dintre finaliștii Românii au talent, a avut nevoie de șase ani de terapie neîntreruptă pentru a putea merge la școală fără însoțitor. Tânărul de doar 18 ani a reușit să-i impresioneze pe jurații emisiunii cu talentul său, dar și cu povestea sa de viață.

Deoarece copiii îl blamau, Eduard a reușit să se schimbe doar după ce a fost ajutat de mama sa, psihoterapeut și scriitoare. Ce a transmis tânărul în finala Românii au talent:

„Mama nu a vrut ca eu să fiu expus. Un copil m-a oprit să mă felicite, iar altul m-a scuipat de 2 ori. M-am gândit că sunt și oameni răi care vor vorbi urât de mine, dar eu am vrut să vin pentru a fi lăudat de oamenii buni. Sunt fericit că am luat decizia asta. E foarte greu să înveți o piesă foarte grea. După Românii au talent, oamenii au început să mă iubească și să mă aprecieze și mai mult. Mi-a zis doamna șoferiță de pe autobuz că sunt foarte bun și talentat și că se bucură pentru mine. Când mi-am auzit numele în semifinală, inima aproape că imi exploda. Mă bucur că m-au votat oamenii și sunt prietenii mei. Mă simt bucuros că am ajuns aici”, a transmis Eduard Dragu în marea finală Românii au talent.

Ce au spus jurații despre numărul său

Dragoș Bucur:Nu o să vorbesc foarte mult, pentru că sunt de prisos cuvintele. Faptul că ești pe scenă cred că este un lucru care ți se cuvine. Ești o încurajare pentru multă lume și sunt mândru că te-am urmărit”

Mihai Bobonete: „Indiferent ce se întâmplă azi, să nu uiți că tu ai reprezentat puterea exemplului”

Andra: „Eduard a adus multă speranță cu acest moment”

Andi Moisescu: „Îți mulțumesc că ai venit să ne dăruiești atâta iubire și atâta armonie. Îți suntem foarte recunoscători”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Mai multe