Emily Burghelea, despre Mirela Vaida: „E falsă, duplicitară!” VIDEO

23 iulie 2022 12:55   PrimeTime
Ultima actualizare:

Emiliana „Emily” Burghelea, cunoscută după ce a participat la show-ul „Bravo, ai stil!”, a bifat ulterior un rol pe micile ecrane, acela de asistentă TV în emisiunea „Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida. Tânăra și-a dat însă la scurt timp demisia în direct, dezvăluind în prezent părerea ei reală despre fosta ei colegă de platou!

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, Emily a fost provocată să-și spună punctul de vedere despre prezentatoarea Mirela Vaida.

Te-ar putea interesa și: Cine este Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct. A devenit cunoscută la Kanal D

 Emily Burghelea, despre fosta ei colegă de platou, Mirela Vaida

Amintim că aceasta și-a anunțat demisia de la „Acces Direct”, după ce a acuzat echipa de la Antena 1 că ar ascunde detalii legate de violență domestică, doar pentru a face rating.

Este vorba despre „telenovela” cu Veronica, cunoscută drept Vulpița, și soțul ei, Viorel, despre care Emily spunea pe atunci că o agresează fizic pe aceasta. Tânăra a dezvăluit totul în direct, creând la momentul respectiv o reală controversă. 

Unde o mai puteți vedea pe Emily: Cosmina Păsărin îi ia locul Adelei, la «Vorbește lumea». Ce alte vedete i se alătură

În prezent, Emily a participat în segmentul sosurilor iuți din emisiunea lui Măruță, iar una dintre provocări a fost să spună trei defecte pe care crede ea că le are Mirela Vaida. Tânăra a preferat să răspundă la întrebare în loc să mai guste din sosul extrem de picant.

„Pentru mine a fost falsă și duplicitară, ce vrei să zic? !Nu vreau să o ia nimeni personal. E o chestie personală. Asta cred eu. Nu e nimic cu intenție sau să se supere cineva.”, a declarat Emily Burghelea la Pro TV.

Nu rata: Mirela Vaida, acuze dure la adresa fostei ei asistente: «A făcut o scenetă de adio. Pe teatru e bună»

Emily și-a dat demisia în direct, dezvăluind că Vulpița era agresată de soțul ei

În momentul în care a aruncat „bomba” și și-a anunțat și demisia în direct, Mirela Vaida a avut o reacție fermă, blamând-o pe tânără pentru modul în care a procedat. Cu toate acestea, Emily a apelat atunci și la rețelele de socializare, pentru a explica situația mai pe larg, motivând că nu mai poate continua să lucreze în mediul respectiv. 

Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot. Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine.”, spunea Emily Burghelea atunci, la „Acces Direct”.

Mirela Vaida, pe de altă parte, a explicat la momentul respectiv că Emily ar fi fost dată afară, de fapt, și nu a demisionat de bună-voie, susținând că scena pe care a făcut-o nu a fost decât „teatru”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe