Emoții mari la Vocea României! Irina Rimes și Horia Brenciu, uimiți de o concurentă: „Mi s-a părut spectaculos”

22 septembrie 2023 17:20   PrimeTime
Ultima actualizare:

Sentimente puternice la Vocea României în episodul de vineri, 22 septembrie 2023. Irina Rimes și Horia Brenciu, impresionați de o participantă.

A început o nouă seară în care răsună cele mai înalte note la „Vocea României". Cei care urcă pe scenă au un singur gând: să întoarcă cel puțin un scaun și să-și continue drumul în competiția vocilor.

Antrenorii au ascultat concurenți cu voci uluitoare. „Tu observi că nu ne mai așezăm, nu? E efectul creat de tine”, i-a spus Theo Rose unei concurente care a animat întreaga sală și i-a ridicat în picioare pe antrenori.

Concurenta care a impresionat antrenorii

„Ai dat totul. Te-ai aruncat fără plasă de siguranță. Acum va trebui să alegi cu cine mergi mai departe”, a precizat Horia Brenciu.

„Am venit aici ca să trăiesc momentul. Nu m-am gândit de acasă cu cine voi merge. În seara aceasta voi alege să merg cu Irina”, a spus Delia, concurenta care i-a impresionat pe antrenori.

„Rar mă simt învingătoare, dar azi, cu tine, mă simt învingătoare și-ți mulțumesc. Mi-ai dat votul de încredere și pentru mine, ca antrenor, asta e cel mai important”, a spus Irina Rimes, după ce a auzit că a fost aleasă de concurentă.  

PRO TV, atenționare din partea CNA

PRO TV a primit o scrisoare de atenționare din partea celor de la CNA, în urma unui moment de la „Vocea României”. Totul s-ar fi pornit de la modul în care a fost filmată concurenta din Republica Moldova, Maria Guci, mod în care, spun cei de la CNA, a expus zona intimă a tinerei în vârstă de 29 de ani.

„Mi se pare ca v-aţi folosit de acea persoană şi de acea poveste. Ați spus-o, am plâns cu toţii, ne-am emoţionat, dar am văzut o fată drăguţă, blondă, ne-am uitat şi între picioarele ei. Efectiv am simţit-o că a fost făcută de rating, adică e bună de rating, dar nu am învăţat nimic. Mi se pare ca v-aţi folosit de acea persoană şi de acea poveste.

Ați spus-o, am plâns cu toţii, ne-am emoţionat, dar am văzut o fată drăguţă, blondă, ne-am uitat şi între picioarele ei. Efectiv am simţit-o că a fost făcută de rating, adică e bună de rating, dar nu am învăţat nimic.”, a spus Cristina Pocora, membră CNA, potrivit celor de la paginademedia.ro.

Mai multe