Filmul care este numărul 1 pe Netflix. A fost lansat recent, iar povestea te va ține cu sufletul la gură

28 octombrie 2024 10:33   PrimeTime

Netflix continuă să surprindă publicul cu filme spectaculoase. O producție care a fost lansată cu câteva zile în urmă, pe 25 octombrie 2024, a reușit să facă furori printre cei pasionați de thriller și mister și a ajuns direct pe locul 1 în topul celor mai vizionate pelicule de pe platforma de streaming. Despre ce producție este vorba?

Produs de Sam Raimi, regizat de Adam Schindler și Brian Netto și scris de T.J. Cimfel și David White, filmul „Nu te mișca” („Don't Move” n.r), cu Kelsey Asbille, Finn Wittrock, și Moray Treadwell în rolurile principale, ocupă în prezent locul 1 în topul celor mai vizionate producții de pe Netflix. Urcat în urmă cu trei zile pe platforma de streaming, pe 25 octombrie, se pare că pelicula este printre preferințele românilor. Și totuși, despre ce este vorba în film?

O femeie îndoliată întâlnește într-o pădure izolată un criminal care-i injectează o substanță paralizantă. Odată cu pierderea corpului, începe lupta pentru supraviețuire”, este descrierea peliculei pe platforma de streaming Netflix.

„Nu te mișca” poate fi vizionat pe Netflix

Prin urmare, tânăra Iris (jucată de actrița Kelsey Asbille) se refugiază, după o pierdere îngrozitoare a fiului ei, într-o pădure în care crede că va avea parte de liniște, mai ales că are de gând să își ia viața. Însă, când este pe cale să facă acest pas, îi iese în cale un criminal în serie (jucat de actorul Finn Wittrock). După ce o convinge să nu își pună capăt zilelor, acesta îi injectează o substanță paralizantă. Cu toate că inițial reușește să fugă până când substanța începe să își facă efectul, femeia este nevoită să se ascundă și să încerce să se salveze înainte ca sistemul ei nervos să fie complet blocat.

Reușește Iris să supraviețuiască? Și dacă da, cum? Ce se întâmplă cu criminalul? Ei bine, dacă te-am făcut curios, poți urmări producția „Nu te mișca” pe platforma de streaming Netflix. 

Mai multe