Filmul de pe Netflix care tocmai ce a apărut și a urcat deja în top. A primit Premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale

5 iunie 2024 7:27   PrimeTime

Netflix reușește întotdeauna să-i cucerească pe abonați cu tot felul de producții, iar de data aceasta i-a surprins cu un film ce a primit Premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale, la gala din 2024. Lansată pe 1 iunie pe platforma de streaming, pelicula a urcat deja în top 10 cele mai vizionate filme, atât din România, cât și din SUA și alte țări.

Dacă ești un fan al francizei Godzilla sau, pur și simplu, un cinefil în căutare de filme de calitate, află că „Godzilla Minus One” este acum disponibil pe Netflix. Lansat pe 1 iunie, este deja unul dintre primele 10 cele mai vizionate filme, atât din România, cât și din SUA și alte țări. De asemenea, a primit chiar și Premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale, la gala din 2024. 

Pelicula a fost lansată în cinematografe în decembrie 2023, durează 120 de minute și este regizată de Takashi Yamazaki. Producătorii pregătesc și o versiune alb-negru, care va ajunge pe Netflix în această vară.

Despre ce este vorba în „Godzilla Minus One”? Bineînțeles, totul are legătură cu un monstru uriaș, Godzilla, care atacă insula Odo și ucide tot ce prinde în calea sa. Distruge tot în calea sa, iar un fost pilot  va încerca să-l ucidă. Evident, lucrurile nu sunt atât de simple, totuși, vorbim despre un monstru uriaș, iar misiunea se complică pentru el atunci când își găsește părinții fără suflare.

„Este un film extraordinar”

 Filmul a primit aprecieri din partea criticilor, iar regizorul aclamat Christopher Nolan a oferit o recenzie extrem de pozitivă a filmului. „Am vizionat Godzilla Minus One și am considerat că este un film extraordinar. Am simțit că avea mult din spiritul filmului tău anterior, The Eternal Zero. A avut o profunzime în jurul problemelor legate de povestea principală, chiar dacă povestea principală este Godzilla.

Este una captivantă și plină de acțiune. A existat o profunzime minunată a personajelor și un simț minunat al istoriei, pe care l-am apreciat cu adevărat”, mărturisește Christopher Nolan, într-un interviu publicat pe YouTube.

Mai multe