Serialul fenomen care a cucerit topul Netflix. Are deja milioane de vizualizări

Ultima actualizare:

Jurassic World: Teoria haosului se numără în prezent printre cele mai vizionate seriale de pe Netflix. Producția animată a avut mare succes la nivel mondial, clasându-se pe locul 4 în România, în topul celor mai vizionate filme și seriale de pe plaformă.

Serialul Jurassic World a făcut furori pe Netflix / Sursă foto: Pixabay
Serialul Jurassic World a făcut furori pe Netflix / Sursă foto: Pixabay

Serialul Jurassic World: Teoria haosului, pe locul 4 în România

Sezonul 1 al serialului fenomen Jurassic World: Teoria haosului a avut premiera pe data de 24 mai 2024. Pelicula animată se află pe Netflix și are ca subiect central o gașcă care se adună pentru a dezlega un mister. Mai exact, este vorba despre gașca Taberei cretacice care se aliază pentru a desluși misterul creat în urma unei descoperiri globale care îi pune în pericol atât pe membrii grupului, cât și pe dinozauri.

Potrivit imbd.com, producția a obținut 7,7 din 10 stele și s-a clasat pe locul 169 la nivel mondial. În același timp, serialul a făcut furori în România, astfel că se regăsește în top 4 în preferințele utilizatorilor români.

Jurassic World: Teoria haosului este un serial de televiziune american de animație științifico-fantastică de acțiune și aventură. Acesta a fost inițiat de Zack Stentz pentru Netflix și este primul serial de televiziune din franciza Jurassic Park.

„Șase adolescenți invitați într-o tabără sofisticată de aventură pe insula Nublar, trebuie să își unească forțele pentru a supraviețui dinozaurilor scăpați din captivitate”, se arată în descrierea de pe Netflix.

Filmele de top de pe Netflix în luna mai 2024

În luna mai, Netflix a avut o listă întreagă cu filme și seriale noi. Printre cele mai urmărite au fost: Bridgeton: Sezonul 3 Partea 1, reprezentând un nou capitol din celebra serie, în care Penelope hotărăște să își caute un soț care să îi ofere libertatea de a continua viața dublă ca Lady Whistledown. De asemenea, filmul Atlas în care Jennifer Lopez joacă rolul unei analiste de date a făcut furori atât în România, cât și la nivel internațional. Lista continuă cu Eric, un serial thriller emoționant, a cărei acțiune se petrece în New York, în anii 80.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net