Serialul-fenomen de pe Netflix care îți îngheață sângele! Numai cei puternici de caracter îl pot vedea

Serialul-fenomen de pe Netflix care îți îngheață sângele! Numai cei puternici de caracter îl pot vedea și a făcut furori la nivel mondial! Vorbim despre „The Haunting of Hill House", un serial de televiziune de groază psihologică care a fost lansat pe platforma Netflix. Inspirat de romanul clasic al lui Shirley Jackson din 1959, serialul este creat și regizat de Mike Flanagan și a fost lansat inițial în octombrie 2018.

Serialul-fenomen de pe Netflix care îți îngheață sângele!
Serialul-fenomen de pe Netflix care îți îngheață sângele!

Serialul-fenomen de pe Netflix care îți îngheață sângele! 

Cu un amestec captivant de atmosferă tensionată, poveste complexă și personaje bine conturate, „The Haunting of Hill House" a captivat și a șocat publicul și criticii deopotrivă. Serialul explorează nu doar fenomene paranormale, ci și aspecte profunde ale relațiilor umane, traumele din copilărie și modul în care acestea afectează adulții.

În vara anului 1992, Hugh și Olivia Crain și cei cinci copii ai lor - Steven, Shirley, Theodora (Theo), Luke și Eleanor (Nell) - se mută în Hill House pentru a renova conacul în vederea vânzării și a construirii propriei case, proiectată de Olivia. Cu toate acestea, din cauza unor reparații neașteptate, ei trebuie să rămână mai mult timp și încep să experimenteze fenomene paranormale din ce în ce mai frecvente, ceea ce duce la o pierdere tragică și la fuga familiei din casă. Douăzeci și șase de ani mai târziu, frații Crain și tatăl lor înstrăinat se reîntâlnesc după ce o altă tragedie îi lovește și sunt nevoiți să se confrunte cu modul în care timpul petrecut în Hill House i-a afectat pe fiecare dintre ei.

O parte din forța serialului vine din prezentarea sa inteligentă și subtilă a spaimelor și anxietăților personajelor, adesea reflectate în moduri subtile și neașteptate. De asemenea, serialul impresionează prin modul în care jonglează cu timpul și perspectiva, trecând fluent între trecut și prezent pentru a dezvălui treptat misterele și secretele casei bântuite.

Cu toate acestea, pentru unii telespectatori, unele scene de groază extrem de intense și temele emoționale profunde pot fi coplesitoare. De asemenea, unele elemente ale poveștii pot fi considerate confuze sau neclarificate în totalitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net