Filmul de pe Netflix care a împărțit lumea în două! Are o acțiune care îți îngheață sângele și un actor principal de top

Filmul de pe Netflix care a împărțit lumea în două! Are o acțiune care îți îngheață sângele și un actor principal de top. Filmul combină o poveste tulburătoare despre un criminal în serie cu tropiile unei case bântuite, și astfel The Black Phone creează o poveste horror unică, plină de revelații surprinzătoare și răsturnări de situație neașteptate. Filmul se bazează pe povestirea scurtă a lui Joe Hill, fiul lui Stephen King. 

Filmul de pe Netflix care a împărțit lumea în două!
Filmul de pe Netflix care a împărțit lumea în două!

Filmul de pe Netflix care a împărțit lumea în două!

Filmul îl are ca protagonist pe Mason Thames în rolul lui Finney, un băiețel răpit de un ucigaș de copii numit Grabber, interpretat de Ethan Hawke, nominalizat de patru ori la Oscar. Filmul urmărește în mare parte lupta lui Finney pentru a scăpa din subsolul lui Grabber, o închisoare izolată fonic în care psihopatul i-a ținut pe copiii anteriori. Deși la început evadarea pare imposibilă, Finney descoperă curând că poate primi apeluri de la fantomele victimelor anterioare ale lui Grabber pe un telefon negru deconectat. Fiecare dintre victimele lui Grabber a încercat să evadeze din pivniță folosind o metodă diferită și toate sunt dornice să împărtășească cu Finney ceea ce au învățat. Din păcate, de fiecare dată când Finney încearcă să evadeze, eșuează la fel ca victimele anterioare. Cunoștințele individuale ale victimelor nu sunt suficiente pentru a scăpa din capcana lui Grabber. Dar, atunci când sunt combinate, toate instrumentele pe care Finney le primește de la aliații săi fantomatici pot fi asamblate pentru a-i permite puștiului să lupte pentru viața sa și să-l doboare pe criminalul în serie.

 „Scenariul a fost atât de bun. Și mi-a plăcut munca lui Scott. Îmi place să fac Sinister. Și m-am gândit, știi ceva? Am 50 de ani. Poate că e timpul. Știi, e timpul să schimb harta și să încep să-mi îmbrățișez Grabber-ul interior. Și mă bucur că am făcut-o. Știi, partea cu munca cu măștile a fost foarte amuzantă. Și, de asemenea, s-a simțit în slujba a ceva din povestea pe care o iubesc, știi, ideea unui film de groază, o dramă a maturizării, combinată, știi, a funcționat pentru mine.”, a spus  Ethan Hawke.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net