Cel mai popular film al momentului. E pe Netflix, are o poveste fabuloasă ce te va impresiona și vei râde cu lacrimi

Mereu domnișoară de onoare, niciodată mireasă - cu excepția cazului în care cea mai bună prietenă se logodește cu iubirea vieții tale, personajul principal se trezește ca prin magie, mireasă. Acesta este impasul în care se află Lindsay Lohan (Mean Girls, The Parent Trap) în comedia romantică Irish Wish.

Lindsay Lohan joacă rolul principal în Irish Wish / foto: Netflix
Lindsay Lohan joacă rolul principal în Irish Wish / foto: Netflix

Regizat de Janeen Damian (Falling for Christmas), produs de Brad Krevoy și Michael Damian, și scris de Kirsten Hansen, Irish Wish urmărește timidul editor de cărți Maddie Kelly (Lohan) într-o călătorie romantică și supranaturală a autodescoperirii.

Despre ce este vorba în Irish Wish

„A scris pentru scriitorul pentru care lucrează și este îndrăgostită fără speranță de el, și se așteaptă să o iubească la rândul lui,” spune Lohan pentru Tudum.

Dar când reciprocitatea se dovedește a fi greu de obținut, ea preia controlul - doar pentru a descoperi că fanteziile romantice nu rezistă întotdeauna în fața realității.

„Este o poveste frumoasă despre noroc și dragoste și încredere,” spune Lohan despre film, primul din parteneriatul său creativ de două filme cu Netflix.

Când iubirea vieții sale se logodește cu cea mai bună prietenă a ei, Maddie își pune la o parte sentimentele pentru a fi domnișoară de onoare la nunta lor din Irlanda.

Cu câteva zile înainte ca cei doi să se căsătorească, Maddie își pune o dorință, să cunoască dragostea adevărată și se trezește într-o realitate alternativă în care o întâlnire întâmplătoare îi arată că uneori trebuie să fii atent la cine îți dorești.

Cu visul ei părând să devină realitate, Maddie își dă seama curând că adevăratul ei suflet pereche este cu totul altcineva.

Lindsay Lohan a mai jucat în comedii romantice

Lohan nu este străină de genul comediei romantice - umorul filmului, și în special accentul pus pe comedie fizică, a fost motivul pentru care s-a simțit atrasă de proiect. Cu toate acestea, Irish Wish a fost un nou provocare pentru actor și producător executiv, o șansă de a-și arăta o altă latură a sa ca performer.

„Maddie este unul dintre puținele personaje pe care le-am interpretat [care este] o femeie pe cont propriu în lume,” spune ea. „Am conturat-o într-un mod în care era puțin nesigură la început, iar apoi crește pe parcursul filmului, și la sfârșit, ea își găsește cu adevărat propria identitate.”

Călătoria lui Maddie spre independență și iubirea de sine a rezonat profund cu Lohan, care speră că publicul se va simți văzut în același mod în care s-a simțit și ea. „Este important să te pui pe tine pe primul loc și să știi cât ești de valoros," spune ea. „Dacă știi că meriți mai bine, mergi după asta și obține-l.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net