Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români! Este pe locul 1 în top și are mulți actori celebri

Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români! Este pe locul 1 în top! Vorbim despre filmul „Damsel”, un film american dark fantasy din 2024 regizat de Juan Carlos Fresnadillo și scris de Dan Mazeau. Millie Bobby Brown joacă rolul principal însă din distribuție mai fac parte și Ray Winstone, Nick Robinson, Shohreh Aghdashloo, Angela Bassett și Robin Wright.

Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români! Este pe locul 1 în top
Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români! Este pe locul 1 în top

Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români! Este pe locul 1 în top

Căsătoria unei tinere cu un prinț fermecător se transformă într-o luptă aprigă pentru supraviețuire atunci când este trimisă ca ofrandă unui dragon care scuipă foc.”, se arată în sinopsisul furnizat de Netflix.

Millie Bobby Brown este Elodie, o prințesă din povești care este pregătită să își rescrie propria poveste în loc să aștepte ca un bărbat să o facă pentru ea. Când Făt-Frumosul ei o trădează și o oferă ca sacrificiu unui dragon înfricoșător, Elodie află că depinde de ea să se salveze singură dacă vrea să trăiască. Aceasta nu este o narațiune tipică de genul "A fost odată ca niciodată..." și o pune pe actrița din „Stranger Things" în situații în care devine clar că nu există adevărate domnișoare la ananghie - doar femei puternice care se pot salva singure. 

Întrebată de unde s-a inspirat pentru rol, Millia a spus că acesta a fost un personaj extrem de diferit față de ce a văzut până acum.

Nu m-am putut inspira din nimic, pentru că eu personal nu am citit niciodată o poveste ca Damsel. Cu Eleven din Stranger Things mă pot inspira din Mad Max. Sau, cu Enola Holmes, pot să mă inspir puțin din Hermione din Harry Potter. Nu am putut găsi pe nimeni pentru Elodie, așa că am știut că va trebui să o creez, să o găsesc pe parcurs, să aflu care sunt slăbiciunile și punctele ei forte și să îi creez cu adevărat o viață și o călătorie pentru ea, astfel încât toată lumea să țină la ea, să creadă în ea și să o încurajeze.”, a spus actrita.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net