Gata, e oficial! Iată pe ce dată începe America Express

29 septembrie 2023 8:36   PrimeTime

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii „America Express”, cel mai dur reality show din România! Noul sezon revine la Antena 1, cu o premieră maraton de cinci zile. Așadar, pe ce dată începe „America Express” și cine sunt cei care vor avea parte de o nouă aventură la capătul lumii.

Veste bună pentru cei care așteptau cu sufletul la gură noul sezon „America Express”! Unul dintre cele mai îndrăgite reality show-uri din România revine la Antena 1 și le va prezenta telespectatorilor, din nou, o nouă aventură la capătul lumii. Așadar, e oficial! „America Express” va începe pe data de 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile.

Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă de la ora 20:00 și duminică de la ora 21:00, iar de luni până miercuri de la ora 20:30. În cea de-a doua săptămână, cel mai dur reality show din România revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Cine sunt concurenții din America Express - Drumul Soarelui

Alexia Eram și fratele ei, Aris; comedianții George Tănase și Ionuț Rusu; Romică Țociu și fiul lui, Cătălin; Iulia Albu și iubitul ei, Mike; Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu; Cleopatra Stratan și Edward Sanda; Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator; influencerițele Sânziana Negru și Laura Giurcanu; actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții celui de-al șaselea sezon „America Express”.

Pentru prima oară, Drumul Soarelui se va desfășura pe două emisfere: concurenții vor porni din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar, și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă.

Mai multe