Când începe noul sezon „America Express”. Emisiunea va fi difuzată mai devreme decât ai fi crezut

Ultima actualizare:

Antena 1 le va prezenta, în curând, telespectatorilor o nouă aventură la capătul lumii. Așadar, după cum deja v-ați dat seama, o să înceapă un nou sezon America Express. 

În curând, la Antena 1 va începe America Express. Foto: Click.ro.
În curând, la Antena 1 va începe America Express. Foto: Click.ro.

Cine sunt cei care s-au încumetat să participe la America Express

Numeroase surprize de nume se regăsesc printre cei care s-au încumetat să participe la America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, influencerițele Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții celui de-al șaselea sezon America Express. 

Când va fi difuzat noul sezon

Aceștia vor începe pe Drumul Sorelui, pe un traseu spectaculos, ce îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina. Întreaga aventură plină de adrenalină urmează să fie difuzată la Antena 1 la începutul acestei toamne.  

Ce mai poți vedea în această toamnă la Antena 1

În plus, tot în această toamnă, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își vor da întâlnire în sezonul 12 al show-ului culinar. Se va da o bătălie aprigă pentru marele trofeu.  

Pe de altă parte, din 24 august o să înceapă un nou sezon al serialului Lia – soţia soţului meu, povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane. Proiectul. care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţă, duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite.  

Și iUMOR revine cu cel de-al 15-lea sezon

iUmor revine cu cel de-al 15-lea sezon în toamnă. Veți avea ocazia să vedeței de la cei mai îndrăzneți concurenți la invitați și momente speciale. În plus, show-ul vine cu o formulă spectaculoasă și gazde noi: Emi și Cuza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net