VIDEO Gina Pistol e de nerecunoscut! Nimeni nu se aștepta la o asemenea transformare

5 aprilie 2022 7:08   PrimeTime
Ultima actualizare:

Gina Pistol și-a surprins fanii cu un look de-a dreptul spectaculos. Prezentatoarea a avut parte de transformare uluitoare, după ce a decis să renunțe la imaginea cu care fanii erau obișnuiți. 

Gina Pistol a revenit de ceva vreme pe platourile de filmare, după ce în urmă cu un a adus-o pe lume pe fiica ei și a lui Smiley, pe micuța Josephine. 

Citește și Smiley şi Gina Pistol, imagini adorabile cu fiica lor, din Roma. Cântăreţul e topit după Josephine

Prezentatoarea TV și-a reluat proiectele în televiziune, iar recent soția lui Smiley a făcut o postare pe Instagram, la secțiunea Story, care i-a luat total prin surprindere pe fani. 

Gina Pistol a suferit o transformare radicală în ceea ce privește look-ul și nu mai arată deloc ca înainte. Vedeta și-a schimbat coafura și a renunțat la buclele blonde pe care le-a purtat dintotdeauna pentru un stil mult mai extravagant. Gina Pistol are de acum păr în stil afro, astfel că în locul șuvițelor ondulate, are o coamă de cârlionți, element care i-a schimbat total aspectul. 

Cea responsabilă de schimbarea totală de look a Ginei este chiar stilista emisiunii pe care vedeta o prezintă pe Antena 1. Gina Pistol a dezvăluit că întreaga transformare a necesitat două ore, însă rezultatul este cu adevărat unul fabulos. 

Gina Pistol a revenit în televiziune după o absență de un an

Gina Pistol și-a început cariera ca asistentă TV și a devenit și mai cunoscută după ce a pozat în revista Playboy. Vedeta a perseverat în ceea ce privește cariera ei în televiziune și a devenit una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare.

Citește și FOTO EXCLUSIV Cum arată Gina Pistol, de fapt, după ce a spus că a slăbit 15 kilograme. Imagini cu ea așa cum nu o vezi pe Internet

După ce a fost gazda emisiunii Asia Express, Gina Pistol s-a retras o vreme pentru a se dedica rolului de mamă pentru fiica ei și a lui Smiley. 

Gina Pistol a revenit anul acesta pe platourile de filmare într-o formă de zile, adică cu 15 kilograme mai slabă, revenind la silueta care a consacrat-o. 

Vedeta a urmat o alimentație sănătoase cu alimente sănătoase precum legumele și carnea slabă cum ar fi peștele. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Mai multe