Giovanna și Sese, câștigătorii sezonului 5 „Mireasa” au devenit părinți: „Cea mai frumoasă zi din viața noastră”

23 mai 2023 15:17   PrimeTime

Giovanna și Sese, câștigătorii sezonului 5 al reality show-ului matrimonial „Mireasa” au devenit părinți, ieri, 22 mai. Vestea a fost dată chiar de Sese, pe contul său de Instagram. Cei doi au o fetiță pe care o vor boteza Hurrem.

„Cea mai frumoasa zi din viața noastră! Pe 22.05.2023 a venit să își întâlnească părinții , fetița noastră frumoasa și sănătoasă. Am cele mai frumoase și puternice fete,msunt foarte mândru de ele. Va iubesc mult, fetele mele!”, a scris Sese, pe Instagram

După ce a dat marea veste, pe contul de Instagram al lui Sese au curs mesajele de felicitare.

„Copii mei minunați, vă super iubesc! Sunteți niște frumoși !! / Sunteți superbi , dragii mei ! O familie frumoasă și împlinită / Să fiți sănătoși și fericiți, vă doresc tot binele din lume. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate, bucurii și realizări. Vă pup și vă îmbrățișez cu mult drag / Doamne, ce frumos! Să vă trăiască minunea și voi sa fiți sănătoși să vă puteți crește puiul. Cel mai frumos cuplu din istoria Mireasa. O adevarata familie! /Felicităriiii frumoșilor să fiți sănătoși și fericiți și bebelina să vă aducă numai bucuriiii / Felicitări și multă fericire și să crești mare și frumoasă și sănătoasă alături de părinții tăi/ Multă sănătate la prințesă și mămicii! Să vă trăiască și fericire multă vă doresc dragilor”  au fost doar câteva dintre mesajele primite de către Sese.

Giovanna și Sese s-au cunoscut în competiția „Mireasa”

Încă de la bun început, Giovanna a pus ochii pe Sese, numindu-l „soțul meu”. Se pare că sentimentele dintre cei doi au fost cât se poate de puternice, având în vedere că, în marea finală a sezonului 5 „Mireasa”, au decis să-și unească destinele. Cei doi au plecat acasă soț și soție, dar și cu marele premiul pus în joc de către producătorii reality show-ului matrimonial difuzat la Antena 1. 

Mai multe