#Insula iubirii

„Iertați-mă, am și eu limitele mele”. Mirela Vaida, dezamăgită de Andrei și Cristina Rotaru de la „Insula iubirii”

28 august 2024 7:52   PrimeTime

Relația dintre Cristina și Andrei Rotaru a stârnit numeroare reacții pe rețelele de socializare. De altfel, concurenta de la „Insula Iubirii” a fost criticată pentru atașamentul său față de soțul ei. Ei bine, pentru cei ce nu știu, cei doi s-au căsătorit în trecut în emisiunea prezentată de Mirela Vaida, astfel că, prezentatoarea TV a vorbit recent despre cuplul controversat de la show-ul care a ajuns un fenomen.

După ce fanii au văzut imaginile din emisiunea „Insula Iubirii”, după o serie de evenimente tumultuoase, care au culminat cu infidelitatea lui Andrei Rotaru cu ispita Diandra, Cristina a decis să se despartă de el. Însă, deși au divorțat după emisiune, separarea nu a durat prea mult, căci, în mod surprinzător, nu doar că au fost văzuți împreună în Capitală și au plecat într-o vacanță, dar și-au acordat o a doua șansă.

Andrei și Cristina Rotaru, actuali participanți în show-ul „Insula Iubirii”, au fost concurenți și în „Mireasă pentru fiul meu”, una dintre cele mai populare emisiuni de la Antena 1, prezentată de Mirela Vaida. De altfel, cei doi s-au și căsătorit în cadrul emisiunii.

„M-am chinuit un an să-i mărit, ca să se despartă ei în trei zile?”

Prin urmare, prezentatoarea TV în vârstă de 42 de ani îi cunoaște destul de bine pe cei doi. În timpul unei ediții recente a emisiunii „Mireasa”, Mirela Vaida s-a arătat dezamăgită de Andrei și Cristina și a mărturisit că nu poate urmări „Insula iubirii”, precizând că nu suportă să-i vadă despărțindu-se, după ce a fost martoră la căsătoria lor.

Ce înseamnă «chulo»? Cică e o glumă din «Insula Iubirii»… Nu știu, că nu urmăresc. Eu i-am cuplat pe copiii ăia, nu pot să mă uit când se despart. Iertați-mă, am și eu limitele mele. M-am chinuit un an să-i mărit, ca să se despartă ei în trei zile? Nu mă pot uita”, a spus Mirela Vaida, în emisiunea pe care o prezintă, „Mireasa”.

Mai multe