Liviu Vârciu a dat cărțile pe față! A recunoscut că a înșelat-o pe Anda Călin. Cum a reacționat partenera prezentatorului TV: „Am zis că mor fără ea”

12 septembrie 2024 20:19   PrimeTime
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au o familie minunată, iar de curând s-au căsătorit, dar cu toate acestea există lucruri care până acum nu s-au aflat. Se pare că prezentatorul TV și-a înșelat partenera, care ulterior l-a și iertat.

Liviu Vârciu. „Am înșelat-o o singură dată”

Sunt fericiți, se iubesc și au o familie extraordinară, însă între ei a existat și infidelitate. Liviu Vârciu și Anda Călin au trecut prin momente extrem de tensionate în urmă cu ceva timp, atunci când prezentatorul TV a călcat strâmb. Însă, la acea vreme, cei doi erau despărțiti și nu locuiau împreună, drept pentru care el „și-a permis” să se întâlnească cu o altă femeie.

„Am înșelat-o o singură dată. Aveam 1 an de zile împreună. (...) Eram despărțiți. Ea stătea în altă parte, eu stăteam acasă și am avut un bufeu d-ăsta de nebunie. Mi-am dat seama că nu pot trăi fără ea. (...) Am zis că mor fără ea. Am sunat-o și i-am zis că dacă nu vine acasă eu o să mor.

Eu nu am crezut că o să am lucrurile astea atât de puternice pentru o femeie. De atunci am 7 ani de zile în care nu știu altă femeie. Nu am înșelat-o nici măcar cu o femeie. Nu îmi trebuie”, a dezvăluit Liviu Vârciu în emisiunea „Viața fără filtru”, prezentată de Mădălin Ionescu.

„A fost femeia visurilor mele”

De asemenea, Liviu Vârciu a mărturisit că Anda Călin este femeia pe care și-a dorit-o dintotdeauna și este recunoscător că Dumnezeu i-a scos-o în cale.

"A fost și este femeia visurilor mele, pot să o spun cu gura mare. Mi-a dăruit doi copii. Ne certăm ca-n prima zi și facem dragoste fix ca-n prima zi.(...) Cu ea am 8 ani de zile și cred că e un pic mai bine decât la început. Nu am mințit niciodată. Nu o înșel”, a mai adăugat el.

Mai multe