#Românii au talent

VIDEO Dragoș Bucur, gest special pentru fetița de 9 ani, care a topit inimile spectatorilor

22 aprilie 2022 20:14   PrimeTime
Ultima actualizare:

Ediția din această seară de la «Românii au talent» a avut parte de un moment cu totul special, ce i-a avut drept protagoniști pe actorul Dragoș Bucur și pe o concurentă, în vârstă de numai 9 ani, micuța Maria Ilie. 

«Românii au talent» este unul dintre cele mai vizionate show-uri de televiziune, iar uriașa scenă poate fi intimidantă, fapt pe care l-a simțit și una dintre concurentele din această seară, o fetiță, în vârstă de 9 ani, pe nume Maria Ilie. 

Citește și VIDEO Steve Ant, grecul șarmant care a ridicat-o pe Andra de pe scaun. Ce a putut să-i spună Bobonete

Maria Ilie este concurenta care a furat inimile spectatorilor, dar și a juraților, nu numai datorită vocii ei frumoase, ci a prezenței scenice deosebite. Copila a urcat pe scenă în fața juraților și a publicului și a cântat superb o piesă destul de complexă, dar din cauza emoțiilor, micuța Maria Ilie a avut momente în care s-a poticnit și i-a alunecat vocea. 

Fetița a fost foarte tristă din cauză că s-a încurcat în fața unui public atât de numeros, așa că Dragoș Bucur s-a gândit să o înveselească.

Maria, mie îmi pare foarte rău că ești așa tristă. Aș vrea să te văd râzând, tu ești o fetiță care are o voce foarte puternică. Dacă ne încânți pe noi, ar trebui să te încânți și pe tine”, a declarat Dragoș Bucur.

Actorul a urcat lângă copilă, pe scenă și a rugat-o să cânte împreună cu el melodia pe care o interpretase mai devreme în fața juriului. Momentul a fost cu adevărat impresionat, iar micuței i-a revenit imediat zâmbetul pe buze. 

Maria Ilie a impresionat-o pe Andra 

Jurații au văzut că fetița are talent, de aceea Andra a rugat-o să mai interpreteze o dată piesa fără partea instrumentală. Maria Ilie a cântat într-adevăr mai bine ca prima dată, dar la un moment dar i-a alunecat vocea, iar micuța s-a intimidat și s-a oprit puțin stânjenită în fața juraților. 

Maria Ilie, în vârstă de 9 ani, și Dragoș Bucur au cântat împreună piesa, iar actorul i-a demonstrat fetiței că este într-adevăr talentată. 

Cei patru jurați au asigurat-o că din partea lor are patru de ,,Da" pentru prestația ei și chiar Smiley a apreciat-o zicând ,,Pun pariu că o să devină o mare artistă".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe