#America Express

Momentul sezonului la America Express. Soția lui Puya s-a sărutat cu unul dintre concurenți. Reacția uluitoare a cântărețului

27 februarie 2023 21:45   PrimeTime
Ultima actualizare:

Puya și soția sa au fost implicați într-un moment tensionat la America Express. În cel mai recent episod, concurenții au avut o probă în care au fost nevoiți să-și schimbe partenerii și să îmbrace haine de nuntă.

Soția lui Puya, Melinda, a fost nevoită să se ,,căsătorească” cu Nelu Cortea, lucru care nu a fost deloc pe placul celebrului rapper.

„Bine ați venit în Ubate! Acesta este cel mai mic orășel din regiunea Cundinamarca. Mulți columbieni nici măcar nu știu că există, dar voi o să vi-l reamintiți pentru tot restul vieții pentru că o să vă căsătoriți aici. Dar pentru o asemenea ceremonie este nevoie de multe lucruri, așa că urmați pașii sub îndrumarea celui care va oficia căsătoria”, a fost mesajul lui Țuca, în America Express.

Soția lui Puya s-a sărutat cu Nelu Cortea la America Express: „Unde am ajuns?”

În timp ce Melinda a format un cuplu cu Nelu Cortea, Puya a dus proba la bun sfârșit alături de Andreea Antonescu. Una dintre provocările primite era ca mirii să facă mai multe fotografii, în diverse ipostaze. În tot acest timp, Nelu Cortea a mimat un sărut cu soția lui Puya, artistul având o reacție imediată. Pe de altă parte, între rapper și Andreea Antonescu nu a existat nimic mai mult decât un sărut pe obraz.

„Îți râde fața! Vezi că n-ai voie să săruți mireasa”, a fost reacția lui Puya către Nelu Cortea, în momentul în care i-a văzut pe cei doi pozând într-o astfel de ipostază.

„Mă, aici e o nuntă serioară? Unde am ajuns?!”, a mai spus Puya, la ,,America Express”.

Nelu Cortea, panicat în timpul probei

În timp ce a continuat ceremonia de nuntă dintre el și Melinda, Nelu Cortea a traversat un moment de panică cu gândul la imaginilie pe care soția sa le va vedea.

„M-am panicat! Mă omoară nevasta acasă! Oficial în Columbia soț si soție?!”, a fost reacția acestuia, după ce ofițerul de stare civilă a început să le explice legile și i-a pus să scoată verighetele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe