Monica Bârlădeanu, într-un nou film românesc: «Rolul acesta s-a scris special pentru mine»

12 septembrie 2022 12:02   PrimeTime
Ultima actualizare:

Monica Bârlădeanu este implicată în numeroase proiecte, iar după ce vara aceasta a prezentat ,,Splash! Vedete la apă”, vedeta se pregătește să joace într-un film românesc care va apărea pe marile ecrane abia anul viitor.

Monica a mărturisit că va avea un rol foarte interesant, de care este încântată, pentru că va fi ,,o nebună", adică un personaj cu multă energie.

Vezi și: Ce regrete are Monica Bârlădeanu? Ce ar schimba în viața ei, dacă s-ar întoarce în timp

,,Mă pregătesc să filmez chiar acum, luna asta, un film de cinema, un lungmetraj, care o să iasă, probabil, la anul. E foarte fain, îmi place personajul de mor. E o nebună, dar îmi place de ea! Mi se pare simpatică foc, adorabilă. Nebune nu am jucat, era și timpul! Când zic nebună, mă refer că e o personalitate exuberantă mai degrabă, nu e neapărat clinic bolnavă.

Întotdeauna un personaj este un melanj din tine și alte personalități colorate, de care te-ai lovit de-a lungul timpului și slavă Domnului, cunosc suficienți de mulți oameni, încât am așa un fișier în cap cu lucruri interesante pe care le-am observat la alții și care merită puse unui personaj. E un film românesc”, a spus Monica Bârlădeanu pentru impact.ro.

Rolul nu a fost obținut într-un mod obișnuit de către Monica Bârlădeanu. Aceasta a dezvăluit că rolul este scris special pentru ea, iar regizorul a fost cel care a ales-o.

Filmul, prima iubire a Monicăi Bârlădeanu

Deși a făcut un curs pentru teatru contemporan, vedeta este mult mai atrasă de camerele de filmat decât de scenă. Monica nu ar refuza și un rol într-o piesă de teatru, însă prima ei iubire rămâne filmul.

,,În orice caz, dacă ar fi o piesă absolut interesantă, nu cred că aș spune nu, sub nicio formă, dar prima mea iubire este cu siguranță filmul”, a adăugat Monica.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe