#Survivor România

Otilia Bilionera, cuvinte dure la adresa lui CRBL, după eliminarea de la Survivor: «Dezagreabil, foarte impulsiv»

7 martie 2022 19:31   PrimeTime
Ultima actualizare:

Otilia Bilionera a revenit în România după ce a fost eliminată de la Survivor, emisiune desfășurată în Republica Dominicană. Frumoasa artistă a fost invitata lui Zanni la Survivor ExtraShow, iar dezvăluirile pe care le-a făcut au fost unele uimitoare. 

Otilia Bilionera a părăsit concursul din Republica Dominicană și s-a întors acasă, în România, la familie și la activitățile sale obișnuite. Solista a acceptat invitația lui Zanni de a participa la Survivor ExtraShow. Așa cum era de așteptat a fost întrebată și despre relația pe care a avut-o cu ceilalți concurenți și cum a interacționat cu ei. Artista l-a descris în termeni duri pe colegul său de echipă, CRBL. 

"Uneori e așa, dezagreabil, foarte impulsiv, e morocănos tot timpul, mereu pus pe ceartă, întotdeauna exagerează", au fost cuvintele pe care Otilia le-a folosit pentru a-l caracteriza pe cel care i-a fost coleg și cu care a avut câteva altercații în timpul concursului. 

CRBL și Otilia au fost protagoniștii unor momente tensionate la Survivor

Cea mai cunoscut moment care i-a avut protagoniști pe cei doi artiști a fost acela în care Otilia i-a dezvăluit motivul pentru care este atât de panicată și sensibilă, realtându-i problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat.

CRBL nu a avut o reacție empatică și nu a dat dovadă de înțelegere, din contră a acuzat-o pe Otilia că nu depune suficent efort și a sfătuit-o, indirect, că ar fi fost mai bine să rămână acasă dacă știa că nu poate face față ritmului infernal de joc. 

În urmă cu patru ani, Otilia s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Din cauza unui ulcer stomacal a ajuns de urgență la spital, iar medicii i-au extras din cavitatea abdominală o cantitate însemnată de sânge, după cum a povestit chiar ea.

Din acel moment, artista este panicată atunci când se confruntă cu orice problemă minoră de sănătate și este cuprinsă de stări de anxietate. Din nefericire, nu a găsit înțelegere în rândul colegilor de la Survivor, iar prestațiile sale din timpul probelor sportive i-au adus eliminarea și au pus capăt drumului ei spre premiul de 100.000 de euro. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe