Premieră la „Chefi la cuțite”! O concurentă a venit alături de sclavul ei

3 mai 2023 9:13   PrimeTime

Ediția cu numărul 16, din sezonul 11 „Chefi la cuțite ”, a adus-o în fața juraților pe Sherry Lever (Mistress Sofia), însă femeia nu a venit de una singură, ci însoțită de nimeni altul decât Chris, „sclavul ei”. Reacția celor trei chefi este greu de reprodus, însă au rămas muți de uimire.

Pe data de 1 mai 2023, Sherry Lever, în vârstă de 71 de ani, a venit din Mare Britanie, la „Chefi la cuțite”, pentru a-i surprinde pe chefi cu preparatul său culinar, însă surpriza a fost alta.

Cine este Sherry Lever, concurenta care i-a lăsat mască pe jurații Chefi la cuțite

Pasionată fiind de arta culinară, concurenta a venit în România, pentru a le prezenta chefilor talentul său, în prepararea diverselor preparate. În ciuda dorinței sale, Sherry Lever s-a remarcat atunci când și-a făcut intrarea în platou, însoțită de Chris, sclavul său, cu lesă și zgardă la gât.

„Se deschid ușile și apare un domn cu lesă și zgardă la gât”, a spus chef Sorin Bontea, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

„Dacă ai nevoie de ajutor, clipește de două ori și te vom salva!”, i-a zis chef Florin Dumitrescu lui Chris.

Povestea de viață a concurentei de la „Chefi la cuțite”

Dominatoare profesionistă, concurenta de la „Chefi la cuțite” a bifat recordul de a fi cea mai în vârstă din Marea Britanie, care activează în acest domeniu. Povestea ei de viață este fascinantă, ajungând de la model și coafează, la meseria de bucătar.

„Sunt o dominatoare profesionistă și cea mai în vârstă din Marea Britanie. Sunt foarte pricepută la asta. Cu toții avem câte o perversiune. Când vor să se programeze, îi întreb ce perversiuni au și apoi lucrez pe asta. Am avut o viață lungă, am trăit și experimentat multe. Când eram tânără am fost model, am fost și coafeză, iar apoi am devenit bucătar.

Am fost căsătorită de 3 ori, iar într-un final am înțeles că nu este pentru mine. Am 3 copii, toți sunt adulți. Fiica cea mare are 47 de ani, una are 34 de ani și cealaltă 30 de ani.”, a mărturisit Sherry Lever (Mistress Sofia).

„Aș vrea să-l introduc pe sclavul meu”, a mai spus ea, lăsându-l pe Chris să vorbească.

Mai multe