Răzvan Simion a recunoscut! De ce i-a dat plicul gol la nuntă, lui Dani Oțil: „A fost singura variantă..”

3 august 2024 8:48   PrimeTime
Ultima actualizare:

Răzvan Simion a acceptat provocarea lui Adrian Măniuțiu și a vorbit deschis despre viața sa personală. Printre altele, prezentatorul de la „Neatza” a dezvăluit care este secretul longevității relației de prietene cu Dani Oțil.

„Avea să îmi dea niște bani”

Răzvan Simion a intrat în culisele prieteniei cu Dani Oțil și a dezvăluit secretul care i-a ținut apropiați de-a lungul timpului. Matinalul de la „Neatza” a mărturisit că între cei doi nu au existat conflicte pe tema banilor sau a femeilor. Mai mult, acesta a precizat și motivul pentru care i-a dat plicul gol la nuntă, lui Dani Oțil.

 “Nu ne-am certat niciodată de la bani și de la femei. Și nu ne dăm bani împrumut. Dar avea să îmi dea niște bani, așa că i-am trecut pe voucher la nunta lui. A fost singura variantă prin care ne puteam regla”, a povestit Răzvan Simion pentru Income Summer Edition.

„Sunt foarte fricos în business”

De asemenea, Răzvan Simion a vorbit deschis despre temerile sale, dar și despre cum s-a dezvoltat de-a lungul vieții, în așa fel încât să ajungă cea mai bună versiune a sa. Prietenul lui Dani Oțil susține că la bază a stat educația, în care a investit fără să pună stop.

 “Când investești în educație, nu ai vreun randament cuantificabil, dar, în timp, se întâmplă lucruri bune cu tine. Chiar și o limbă străină dacă te apuci să înveți, dincolo de faptul că te ajută să mai împingi perioada demenței, te ajută să îți crești stima de sine”,  mai spune el.

Fiind o fire precaută, prezentatorul TV a ales să stea departe de lucrurile asupra cărora a simțit că nu deține control. De exemplu, nu a investit niciodată în afaceri, concentrându-se în schimb, pe lucrurile care l-au definit cel mai bine.

 “Sunt foarte fricos în business. Am avut niște mici încercări de unde am dedus că nu e bine să intri în business-uri care nu au legătură cu zona ta de expertiză”, a adăugat Răzvan Simion.

Mai multe