Reghe mai vrea un copil cu Corina! Care e, de fapt, teama antrenorului român: „Mi-e frică de...”

1 octombrie 2024 12:52   PrimeTime

Laurențiu Reghecampf face o serie de dezvăluiri despre cele mai profunde dorințe pe care le are. Faimosul antrenor de fotbal a mărturisit că își dorește și o fetiță. Tehnicianul este tatăl a patru băieți: Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu Junior, din mariajul cu Anamaria Prodan, și Liam și Landon din relația cu Corina Caciuc. 

Prezent în cadrul podcastului „iAM Ștucan”, fostul fotbalist a mărturisit faptul că este un tată fericit. Relația cu Corina Caciuc îl împlinește, dar își dorește și o fetiță. Cu toate acestea, crede că este „înzestrat” cu darul de a face doar băieți. 

Reghe își dorește o fetiță

Fostul tehnician de la Universitatea Craiova a fost marcat de moartea fetiței sale, Analis Cristina, din prima căsnicie cu Mariana. Micuța s-a stins din viață la o vârstă fragedă, acest subiect fiind unul extrem de sensibil pentru cei doi foști soți. 

Totuși, Laurențiu Reghecampf și-a exprimat dorința de a avea și o fetiță și nu-și pierde speranța că acest lucru se va întâmpla: „Tot mă gândesc la o fetiță. Mă gândesc la o fetiță, dar mi-e frică de chestia asta, fac numai băieți”, a dezvăluit antrenorul, în timpul podcastului. 

Reghe, despre moartea fiicei sale 

În urmă cu ani de zile, Reghe și Mariana au devenit părinții unei fetițe minunate, care din păcate s-a stins din viață la un an și o lună, lăsând o durere imensă, pe viață, în sufletul părinților săi. Despre acest lucru a vorbit antrenorul, în cadrul altui podcast.

„Eram și foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente dificile, mai ales că era familia, fosta soție, toată lumea a trăit totul la o intensitate foarte mare. Eu atunci eram jucător la Steaua, aveam mai multă libertate să pot să plec din mediul ăla. Trebuia să mă duc la muncă, trebuia să gândesc pozitiv. Eu cred că am trecut mult mai repede peste momentul ăla, dar în inima și sufletul meu a fost o tragedie foarte mare, mai ales că ne obișnuisem deja cu Analis”, și-a adus aminte Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Bursucu`.

Mai multe