Regina TikTok-ului, Elena Luminița Popa, moment memorabil cu starul porno Rocco Siffredi, la iUmor

13 noiembrie 2022 19:31   PrimeTime
Ultima actualizare:

Cea denumită «regina TikTok-ului» din România, Elena Luminița Popa, a ajuns pe scena iUmor, într-o ediție memorabilă, care l-a avut ca invitat special ca jurat pe starul filmelor pentru adulți, Rocco Siffredi. Influencerița, în vârstă de 58 de ani, și legendarul actor au oferit o reprezentație savuroasă de comedie, care a aruncat publicul în delir. 

Doamna Elena Luminița Popa, 58 de ani, de meserie farmacistă, a ajuns extraordinar de populară pe platforma de socializare TikTok, unde a adunat peste 9.700 de urmăritori, datorită clipurilor live pe care le postează. De la celebritatea pe platforma de social-media la succesul în fața unui public live nu a mai fost decât un pas, căci, recent, atipica influenceriță a ajuns pe scena de la iUmor

Jurații Delia, Cheloo și Costel au rămas mască când au văzut-o pe concurentă și au recunoscut-o imediat. Ceea ce a făcut situația și mai interesantă a fost faptul că juratul special al ediției a fost chiar starul filmelor pentru adulți, Rocco Siffredi. Delia i-a explicat actorului Elena Luminița Popa este foarte populară pe TikTok, iar Rocco Siffredi o studia confuz și intrigat, în același timp, pe influenceriță. 

La un moment dat, Rocco Siffredi a făcut un gest complet neașteptat și s-a adresat direct doamnei Elena: «Pot să urc pe scenă», a întrebat actorul. Delia l-a încurajat degrabă: «Da, da sigur, cum să nu». 

«Doamnă aveți grijă, că este star internațional, este celebru peste mări și țări», i-a spus Delia influenceriței, care habar nu avea cine era de fapt actorul. 

Ceea ce a urmat a fost unul dintre cele mai amuzante și mai memorabile momente de pe scena iUmor. Actorul din filmele pentru adulți Rocco Siffredi a urcat alături de regina TikTok-ului Elena Luminița Popa pentru a imortaliza momentul pentru platforma de socializare. 

«Doamnă, spune-ți după mine! Foarte Curând veți vedea primul video pe TikTok, pe care nu vi l-ați imaginat vreodată! Iar eu voi fi în spatele tău, nu-ți face griji», i-a spus Rocco, doamnei Luminița Popa. 

Cum a reacționat Delia față de Rocco Sifreddi la iUmor?

În cadrul ediției respective, jurații au fost extraordinar de surprinși, când și-au dat seama că actorul Rocco Siffredi va fi «colegul» lor, cel care-i va ajuta să ia decizii valoroase în privința concurenților. 

Delia a mărturisit că nu a văzut nicio producție de-ale actorului. 

Nu știu niciun film de-al domnului, dar ce crezi c-am să fac? Am să mă uit la documentarul despre el“, a mărturisit Delia la filmările iUmor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe