#Românii au talent

Alexandru Pârgaru, "copilul diamant" al României, i-a rearanjat chakrele lui Bobonete

11 februarie 2022 20:05   PrimeTime
Ultima actualizare:

Alexandru Pârgaru a venit pe scena de la "Românii au talent" cu o reprezentație de purificare spirituală la care a luat parte și simpaticul Mihai Bobonete.

Alexandru Pârgaru, în vârstă de 28 de ani, cunoscut drept "copilul diamant" a avut o reprezentație-surpriză pe scena de la "Românii au talent", unde a venit cu un număr de purificare spirituală. 

Tânărul l-a chemat pe scenă pe comediantul Mihai Bobonete și l-a rugat să facă împreună un ritual de reechilibrare a chakrelor. Mihai Bobonete a fost complet depășit de "șamanul Alexandru Pârgaru, care a început să vorbească în limba aramaică și să facă incantații tibetane în fața publicului și a juraților. 

"Copilul diamant" a stârnit la început râsul celor prezenți la spectacol, care se așteptau mai degrabă la un moment de divertisment și nu la unul în care să le solicite latura profundă a intelectului. 

Mihai Bobonete nu a rezonat la încercările lui Alexandru Pârgaru de a-l aduce pe actor într-o stare de transă și meditație. „Cu ce i-am greșit eu? Sunt și credincios. Eu nu glumesc despre Iisus!”, a spus Bobonete.

Andi Moisescu a rămas de asemenea extrem de confuz urmărind reprezentația "copilului diamant" și a  recunoscut că astfel de chestiuni spirituale îl depășesc întru totul.

 „Am simțit de când a intrat pe scenă că s-a dereglat ceva energetic. E ceva ce mă depășește. Nu mă calific, nu am ajuns la nivelul ăsta. Tot ce pot să spun este că mă bucur că l-a luat pe Bobonete și nu pe mine. A venit Bobo sleit, nu mai avea putere nici să țină un pahar de apă în mână. Nu am văzut așa ceva”, a declarat Moisescu.

Alexandru Pârgaru de la "Românii au talent", diagnosticat cu o tumoare

Înainte de reprezentația de la "Românii au talent", Alexandru Pârgaru a mai apărut pe la emisiuni televizate, unde a ținut discursuri despre spiritualitate și religie, iar mulți îl consideră un om cu o capacitate superioară de a percepe lumea din jur și viața în esență. 

Pârgaru ascunde o povete de viață dramatică, căci la vârsta de doi avea probleme de dezvoltare grave, el nefiind în stare să articuleze primele cuvinte. La vârsta de cinci ani, medicii l-au diagnosticat cu o tumoră la nivelul sistemului nervos, care-i afecta grav creșterea. 

Băiatul a început să manifeste încă de la 10 ani o predilecție și un interes către temele religioase și filozofia divină, iar oamenii care îl ascultau erau de-a dreptul uimiți de vocabularul său bogat și de ideile sale complexe. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Mai multe