#Chefi la cuțite

Scandal fără precedent la Chefi la Cuțite, scos la lumină de o concurentă! Imaginile nedifuzate la TV șochează. VIDEO

17 mai 2024 14:45   PrimeTime
Ultima actualizare:

Raisa, pe numele ei real Nicoleta Sima, a făcut o dezvăluire uluitoare despre „Chefi la Cuțite”! Concurenta a reușit să ajungă până în semifinala competiției, în sezonul cu numărul 13!

Sezonul cu numărul 13 de la „Chefi la Cuțite” a ajuns la final, iar marele câștigător din acest an este nimeni altul decât Mihai Dragomir, concurentul lui chef Alexandru Sautner. Însă, o informație împărtășită de altă concurentă din concurs a luat prin surprindere publicul din România!

Nicoleta Sima, cunoscută și ca Raisa, care a reușit să ajungă până în semifinale, spune că în timp ce se gătea, un concurent verifica notițele cu rețete pe care deja le aveau pregătite! „Scotea și se uita”, a spus aceasta pe rețelele de socializare.

Semifinalista a fost surprinsă să vadă acest lucru, fiind singura casnică rămasă în competiție, printre bucătari profesioniști. „Am rămas singura casnică printre bucătari, bucătari chefi, bucătari experimentați, care lucrează internațional”, mai spune fosta concurentă. În timp ce se afla în concurs, Raisa a fost încurajată de către cei patru copii ai ei, două fete și doi băieți.

Mihai Dragomir este marele câștigător de la „Chefi la Cuțite”

Concurentul lui chef Alexandru Sautner a reușit să câștige marea finală de la „Chefi la Cuțite”, de unde a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro! Atunci când a auzit că a reușit să câștige, Mihai Dragomir a fost copleșit de emoție și a îngenuncheat.

„Nu-mi vine să cred. Parcă m-a lovit un tsunami, efectiv m-au lăsat picioarele! Sunt în stare de șoc. Am câștigat războiul și i-am făcut mândri pe chefi. Nu-mi vine să cred că premiul ăsta îmi aparține, că pe farfuria asta scrie chef Mihai Dragomir. Toată munca pe care am depus-o de acum șase ani de când am fost eliminat din bootcamp până în momentul ăsta am muncit pentru acest titlu. Sunt atât de mândru de tot!”, a spus acesta.

Cât despre chef Alexandru Sautner, acesta a mărturisit că este foarte fericit și nici nu mai știe când s-a simțit atât de bine ultima oară.

Mai multe