Ami, scuipată și înjurată de Bia Khalifa! Video cu scandalul monstru de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

28 octombrie 2022 5:57   PrimeTime
Ultima actualizare:

Scandal monstru la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Bia Khalifa a fost eliminată din emisiunea de la Pro TV, după ce a înjurat-o și a scuipat-o pe Ami.

Bia Khalifa: „Trebuia s-o scuipe cineva pe asta“

De mai multe ediții, diva cunoscută pe platforma OnlyFans se află într-un permanent conflict cu Ami. Punctul culminant al disputei a fost atins în ediția de joi seară, când jungla din Dominicană a devenit neîncăpătoare pentru cele două vedete.

Nici nu răsărise bine soarele și Bia Khalifa a început s-o împungă pe cântăreață. „Bună dimineața! Adică dimineața, că dacă era bună nu era Ami în stânga mea”, a precizat blondina.

Ulterior, lucrurile au escaladat pe parcursul zilei, iar starleta OnlyFans a depășit orice limită. Aceasta i-a uimit pe concurenți în momentul în care a agresat-o și a scuipat-o pe Ami.

Acțiunile sale au fost în cele din urmă taxate de producătorii emisiunii de la Pro TV, care au decis s-o elimine din concurs.

Nu-mi pare rău pentru ceea ce am făcut. Trebuia s-o scuipe cineva pe asta și să-i spună niște chestii“, a declarat Bia Khalifa în ultimul său testimonial.  

Bia a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

În urma incidentelor provocate, Bia Khalifa a fost trimisă acasă. Adela Popescu și Cabral au sosit în tabăra concurenților și au făcut anunțul. Cei doi prezentatori au explicat decizia luată de organizatorii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Când omul este pus în situații extreme, ne place să vedem că reușește să rămână omAți avut libertate totală în a vă alege acțiunile, gesturile, în a vă lua deciziile. Dar această libertate totală este întotdeauna sub semnul unui regulament“, a spus Cabral.

Este regulamentul bunului simț. Ne dorim ca ceea ce le arătăm oamenilor să servească drept exmplu. Când lucrul acesta nu e mai întâmplă, suntem nevoiți să luăm măsuri drastice. Adică să aplicăm regulamentul“, a completat Adela Popescu.

„Iar regulamentul spune foarte clar: Bia, ceea ce ai făcut azi, nu poate fi tolerat. Te rog să-ți strângi rucsacul și să părăsești tabăra“, a încheiat Cabral.

Bia Khalifa a avut destule momente încinse la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Într-un episod pe care fanii nu l-au uitat, vedeta de pe OnlyFans s-a certat cu Ruxi și i-a aruncat un pahar cu apă în față.

Bineînțeles, nimeni uita momentul scandalos cu actorul Cornel Palade, pe care, de asemenea, l-a jignit și înjurat. De altfel, aproape toți concurenții din emisiune au avut neînțelegeri cu Bia Khalifa.

Bia Khalifa a ieșit în evidență încă de la prima ediție a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, când s-a certat cu altă concurentă, Ruxi, și i-a aruncat un pahar cu apă în față. A urmat un alt conflict deschis cu actorul Cornel Palade, pe care, de asemenea, l-a jignit și înjurat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe