Serialul de pe Netflix pe care toată lumea vrea să-l vadă. Actrița Monica Bîrlădeanu apare în câteva secvenţe importante

27 august 2024 9:07   PrimeTime

Un serial de succes, care a reușit să cucearească întrega planetă încă de la primul episod, a fost lansat în urmă cu câteva zile pe platforma de streaming Netflix. Tot pentru câteva zile, producția a fost și numărul 1 în trending în România. De asemenea, în sezonul 2, Monica Bîrlădeanu apare în câteva secvenţe importante. Este vorba despre serialul „Lost: Naufragiații”.

Serialul „Lost: Naufragiații” a rămas unul dintre cele mai populare, dar si controversate din istoria televiziunii americane. În urmă cu o săptămână, producția a fost lansată și pe platforma de streaming Netflix, unde a ocupat prima poziție în clasamentul celor mai urmărite seriale din România timp de câteva zile.

De asemenea, pentru cei care nu știu, românca Monica Bîrlădeanu apare în câteva secvenţe importante, alături de unul dintre actorii principali, Matthew Fox. Ea interpretează rolul unei italience înstărite, Gabriella Busoni, care îşi aduce tatăl la spital pentru a fi operat. Îl solicită pe doctorul Jack (Matthew Fox), de care se şi îndrăgosteşte. Relația lor devine una cu tentă amoroasă, în momentul în care Gabriella caută alinare în brațele doctorului, medicul nerezistând frumuseții ei.

„Lost: Naufragiații” poate fi urmărit pe Netflix

Pentru acest rol, actrița a filmat 10 zile în Hawaii şi a ajuns la casting prin managerul ei, Darryl Marshak, acelaşi care l-a descoperit şi pe celebrul Leonardo di Caprio. Cei care vor să o vadă, însă, trebuie să urmărească mai întâi primul sezon, căci Monica Bîrlădeanu apare în episodul 11 sezonul 2.

Serialul „Lost” urmărește aventurile a 48 de oameni care supraviețuiesc unei catastrofe aviatice, după ce avionul care trebuia să ii ducă de la Sydney la Los Angeles se prăbușește și ajung pe o insulă pustie. Aici trec prin mai multe provocări și sunt nevoiți să își unească forțele dacă vor să trăiască. Dar, bineînțeles că insula ascunde și ea multe secrete care pot fi fatale pentru ei. Dacă te-am făcut curios, poți urmări producția pe platforma de streaming Netflix.

Mai multe