Serialul fenomen care a cucerit topul Netflix. Are deja milioane de vizualizări

1 iunie 2024 17:43   PrimeTime
Ultima actualizare:

Jurassic World: Teoria haosului se numără în prezent printre cele mai vizionate seriale de pe Netflix. Producția animată a avut mare succes la nivel mondial, clasându-se pe locul 4 în România, în topul celor mai vizionate filme și seriale de pe plaformă.

Serialul Jurassic World: Teoria haosului, pe locul 4 în România

Sezonul 1 al serialului fenomen Jurassic World: Teoria haosului a avut premiera pe data de 24 mai 2024. Pelicula animată se află pe Netflix și are ca subiect central o gașcă care se adună pentru a dezlega un mister. Mai exact, este vorba despre gașca Taberei cretacice care se aliază pentru a desluși misterul creat în urma unei descoperiri globale care îi pune în pericol atât pe membrii grupului, cât și pe dinozauri.

Potrivit imbd.com, producția a obținut 7,7 din 10 stele și s-a clasat pe locul 169 la nivel mondial. În același timp, serialul a făcut furori în România, astfel că se regăsește în top 4 în preferințele utilizatorilor români.

Jurassic World: Teoria haosului este un serial de televiziune american de animație științifico-fantastică de acțiune și aventură. Acesta a fost inițiat de Zack Stentz pentru Netflix și este primul serial de televiziune din franciza Jurassic Park.

„Șase adolescenți invitați într-o tabără sofisticată de aventură pe insula Nublar, trebuie să își unească forțele pentru a supraviețui dinozaurilor scăpați din captivitate”, se arată în descrierea de pe Netflix.

Filmele de top de pe Netflix în luna mai 2024

În luna mai, Netflix a avut o listă întreagă cu filme și seriale noi. Printre cele mai urmărite au fost: Bridgeton: Sezonul 3 Partea 1, reprezentând un nou capitol din celebra serie, în care Penelope hotărăște să își caute un soț care să îi ofere libertatea de a continua viața dublă ca Lady Whistledown. De asemenea, filmul Atlas în care Jennifer Lopez joacă rolul unei analiste de date a făcut furori atât în România, cât și la nivel internațional. Lista continuă cu Eric, un serial thriller emoționant, a cărei acțiune se petrece în New York, în anii 80.

Mai multe