Povestea reală din spatele unui serial celebru. Secretul care a cutremurat o lume întreagă

Desenele animate ne-au făcut copilăria mai frumoasă și ne-au ținut cu sufletul la gură în fața micilor ecrane. Una dintre cele mai apreciate producții haioase de la TV este Phineas și Ferb, însă puțini sunt cei care știu că în spatele acestui desen animat se ascunde o poveste cutremurătoare.

Phineas și Ferb
Phineas și Ferb

Phineas și Ferb ascunde o poveste de-a dreptul terifiantă

Desenele animate Phineas și Ferb au marcat viața multor copii și adulți, fiind apreciate chiar și de noile generații. Cu toate acestea, în spatele show-ului caraghios, se ascunde o poveste care te va face să izbucnești în lacrimi.

„Sunt o sută de zile în vacanța de vară. Ce bine, cu toți vom petrece. Deci problema anuală în vacanța de vară e că ne vom distra până trece”.  Acestea sunt celebrele versuri din introducerea serialului pe care greu le poți uita, ba chiar le-ai fredona continuu, uneori.

Renumitul desen îi are ca personaje principale pe Phineas și fratele său vitreg Ferb, dar și pe Candace, sora acestora. Ei bine, conform unei teorii, aceste personaje ar fi existat și în realitate.

Se spune că sora fraților Phineas și Ferb și-ar fi pierdut mințile treptat din cauza dramelor prin care a fost nevoită să treacă. Phineas era tocilar, iar acest lucru i-ar fi adus multe umilințe și chinuri din partea colegilor de școală, ba chiar ar fi murit în urma unor bătăi primite de la un coleg. Astfel, marcată de moartea fratelui său, Candace și-ar fi creat o lume imaginară în care acesta se juca mereu cu Ferb, fratele vitreg care nu era capabil să vorbească și nici să facă prea multe lucruri.

De asemenea, adevăratul motiv pentru care fata roșcovană nu reușea să îi arate niciodată mamei sale ce năzdrăvănii făceau Phineas și Ferb era faptul că cei doi existau doar în imaginația sa.

Doctorul Doofenshmirtz ar fi fost un personaj real

Doctorul Doofenshmirtz ar fi fost și el un personaj real. Cum? Ei bine, cu cât Candace încerca să își convingă mama că frații ei sunt acolo, cu atât înnebunea mai tare.

Astfel, considerând că fiica ei are probleme psihice grave, Candace a ajuns pe mâna psihologului Doofenshmirtz. Din păcate, ședințele costau foarte mult, astfel că mama tinerei ar fi vândut toate poveștile fiicei sale, pe care le-ar fi avut notate într-un carnețel. Cei care le-au cumpărat au fost reprezentanții Disney, reușind astfel, să facă rost de bani.

Deși teoria poveștii din spatele acestui desen animat a fost infirmată de cei de la Disney, sunt multe alte voci care susțin că este, de fapt, 100% reală. 

image
image
image
image
image
image
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net