#Survivor România

Moment tensionat! Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi de durere

23 mai 2022 20:06   PrimeTime
Ultima actualizare:

Survivor România i-a pus pe concurenți în dificultate, după ce regulile s-au schimbat, iar fiecare din participanți se confruntă în probe individuale, pentru a câștiga marele trofeu.

În cadrul ediției din această seară de la Survivor România, probele individuale s-au dovedit a fi destul de grele pentru concurenți, mai ales din cauza caniculei și a oboselii extreme, acumulate de-a competiției. Au avut loc câteva confruntări spectaculoase, în probele pentru calificări, sferturi de finală și semifinală, care s-au lăsat cu accidentări, iar cei mai ghinioniști au fost Blaze și Oana Ciocan. 

Citește și: TJ Miles a revenit acasă! Care a fost cel mai dificil moment din concurs

Blaze și Oana Ciocan s-au accidentat

Primul care a întâmpinat dificultăți pe traseu a fost Blaze, care în timpul sferturilor de finală s-a accidentat destul de grav la genunchi, fapt care a necesitat intervenția medicilor, nevoiți să-i bandajeze genunchiul. 

Blaze și Oana Ciocan s-au confruntat apoi în prima semifinală, iar Războinica a luptat cu toate puterile pentru a obține un rezultat excelent. Chiar în mijlocul probei, Oana s-a tăiat grav la mână, în timp ce urca pe una dintre sfori, însă acest aspect nu a oprit-o și a continuat să dea tot ce are mai bun, iar în final l-a învins pe Blaze, în primul duel din semifinală. După finalizarea traseului, Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi de durere, din cauza accidentării suferite. 

Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi

Momentul a fost deosebit de tensionat și pentru câteva clipe nu se știa dacă Oana este înstare să continue competiția. Din fericire, medicii au intervenit i-au dezinfectat rana și se pare că accidentarea, deși dureroasă, nu o va împiedica pe Oana Ciocan să concureze mai departe. 

Citește și: Au început probele individuale la Survivor! Cum s-au schimbat regulile competiției

Oana Ciocan și Blaze au luptat umăr la umăr și în cea de-a doua semifinală. Ambii au concurat pe traseu accidentați și au luptat până la final, iar cel care a mers în finală a fost Războinicul Blaze. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe