Consiliu de nominalizare tensionat la Survivor. Cine e în pericol de eliminare

În urma jocului de imunitate disputat luni seară, 16 mai, unul dintre triburile emisiunii Survivor România a trecut din nou prin emoțiile unui nou consiliu de nominalizare. Iată cine a fost propus pentru a pleca acasă!

survivor3 png
Tigrii au rămas doar 4 oameni! Foto: Captură Video

Jocul imunității săptămânale de la Survivor România a fost câștigat în această ediție de către Vulturi, astfel că tribul Tigrilor a trăit din nou emoțiile unui consiliu de nominalizare.

Un nou consiliu de nominalizare la Survivor România

Așa cum ne-am obișnuit, în această ceremonie se propun numele concurenților către eliminare, așadar momentul este unul cât se poate de tensionat, având în vedere că în fiecare echipă au rămas tot mai puțini concurenți.

La Survivor se strâng însă rândurile, iar show-ul se află tot mai aproape de încoronarea adevăratului „Supraviețuitor”. Din 5 concurenți astfel, Tigrii vor rămâne, la rândul lor, doar în 4 oameni, asemenea Vulturilor.

Numele propuse spre eliminare

Fetele din echipa Tigrilor au fost copleșite de emoții la aflarea veștii că cineva din tabăra lor urmează să plece acasă. Oana și Ștefania au izbucnit în lacrimi înainte de consiliu, explicând că ediția aceasta în care au pierdut imunitatea a fost cea mai grea, având în vedere că mai au atât de puțin până la individuale.

Toți 5 suntem niște supraviețuitori. E nasol că cineva trebuie să plece acasă.”, a spus și TJ Miles.

Consiliul acestei ediții a fost și mai tensionat, dacă luăm în considerare faptul că trei dintre cei cinci Tigri rămași nu au mai fost până acum niciodată nominalizați spre eliminare: Ștefania, Ionuț și Alex Nedelcu. Astfel, cei trei vor trece pentru prima oară prin „focurile” și emoțiile unei astfel de ceremonii. 

stanga
dreapta
survivor2 png
survivor1 png
survivor7 png
survivor6 png
survivor4 png
survivor5 png

Citește și: Survivor Romвnia 2022. Cвnd se termină sezonul și cine a mai rămas оn concurs

TJ Miles și Alex Nedelcu, propuși spre eliminare

Cel care a avut cel mai bun timp pe traseu în aducerea punctului din această ediție a fost Ionuț Popa, acesta fiind nevoit să facă o nominalizare directă și primind, totodată, imunitate personală.

Restul colegilor au votat colectiv, iar cel care a primit cele mai multe nominalizări spre eliminare a fost TJ Miles. „Bine, Războinicilor...”, le-a spus el, făcând referire la faptul că aceștia l-au votat pentru că este un fost „Faimos.”

Ionuț l-a votat direct pe Alex Nedelcu, nominalizare care i-a lăsat cu gura căscată - la propriu- pe foștii Războinici și care va aduce, cu siguranță, tensiuni între cei doi. „Iuda a rămas printre noi, nu credeam vreodată că Ionuț mă va vota.(..) e colegul meu lângă care dorm noaptea.”, a zis și Alex Nedelcu.

Astfel, TJ Miles și Nedelcu au intrat la votul publicului, iar unul dintre ei va părăsi competiția.

Citește și: Survivor România 2022. Cele mai neașteptate eliminări de până acum

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Te cunosc de undeva jpg
te cunosc de undeva
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg