Eliminare emoționantă la Survivor România: «Le-am trăit pe toate!» Vulturii au mai pierdut un membru

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ziua de marți a dus din nou emoții și tensiune la Survivor România. După înfrângerea din urmă cu 24 de ore, Vulturii au fost nevoiți să rămână fără un jucător. 

Vulturii au mai pierdut un membru. Foto: colaj Click/Facebook Romania
Vulturii au mai pierdut un membru. Foto: colaj Click/Facebook Romania

Propuși pentru eliminare erau la începutul zilei Marian Drăgulescu, Doru Răduță și Blaze, în timp ce coechipierii lor, Elena Chiriac și Alex Delea scăpaseră de această dată de chinurile unui astfel de moment dificil.

De partea cealaltă, Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Oana Ciocan, Alexandru Nedelcu și TJ Miles sunt concurenții rămași în echipa Tigrilor.

Citește și Eliminare cu regrete la Survivor. O Tigroaică a plecat acasă

După un consiliu stresant, în așteptarea votului final, concurenții propuși pentru eliminare n-au avut nici măcar timp suficient să-și tragă sufletul după jocul de comunicare. Până la urmă, decizia a venit, iar Doru Răduță a fost concurentul nevoit să plece din Republica Dominicană.

Doru Răduță a fost eliminat de la Survivor România.

„Cred că a fost prima ocazie când mi-a trecut prin cap că o să plec. Am văzut că lupt cu jucători puternici, Blaze și Marian, și m-am gândit că e posibil să fiu eliminat. (...) Îmi pare rău că plec. Mă bucur că am crescut de la etapă la etapă. Am trecut prin tot ce înseamnă Survivor.

Le-am trăit pe toate. Am demonstrat că sunt un jucător puternic. Din 30 de jucători am ajuns în ultimii 10. Sper ca cel mai bun sportiv să ridice trofeul cel mare”, a declarat Doru, vizibil emoționat, după ce a aflat că este eliminat.

Cine a câștigat jocul de comunicare?

Ediția de marți, 10 mai, a emisiunii Survivor a venit cu un nou concurs spectaculos în decorul de vis din Republica Dominicană. Vulturii și Tigrii s-au războit din nou pe traseu, de data aceasta pentru jocul de comunicare.

Înainte să rămână fără un concurent, Vulturii au arătat ca o echipă și au reușit să smulgă o victorie impresionantă. Dornici să arate că au trecut peste certurile și desincronizările din proba pentru imunitate de luni, Vulturii și-au bătut adversarii după un final excelent.

La capătul zilei, însă, marea întrebare este legată de modul în care se vor descurca de acum înainte în doar patru oameni, după pierderea importantă a lui Doru Rădăuță. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net