Eliminare cu regrete la Survivor. O «Tigroaică» a plecat acasă!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția de marți, 3 mai, a emisiunii Survivor a venit la pachet cu multe momente frumoase, pentru tribul care a câștigat jocul de comunicare, dar și cu emoțiile eliminării în tabăra Tigrilor, care a rămas fără un concurent.

O nouă eliminare la Survivor România Foto: Captură Video
O nouă eliminare la Survivor România Foto: Captură Video

Vulturii și Tigrii s-au războit din nou pe traseu, de data aceasta pentru jocul de comunicare, care le permite concurenților să vorbească cu cei de acasă, un moment care le reîncarcă bateriile și le dă motivația necesară pentru a continua în competiție.

O nouă eliminare la Survivor România

Din păcate pentru echipa Tigrilor, tot Vulturii au fost cei care au revendicat jocul de comunicare, după ce în ediția trecută au obținut și imunitatea. Vulturii au reușit și tripleta, câștigând de trei ori la rând jocul de comunicare, în devafoarea Tigrilor.

Doi Tigri, Alex Nedelcu și Ionuț Popa, au acasă și copii, astfel că pierderea comunicării i-a întristat și mai tare atât pe ei, cât și pe colegii lor, care empatizează cu ei în aceste momente puternice de dor.

Pe lângă faptul că ratat șansa jocului de comunicare, Tigrii au intrat și în consilul de eliminare, după ce au pierdut imunitatea ediția trecută. În pericol de eliminare s-au aflat TJ Miles, Mari Fica și Oana, ei fiind propuși în consiliul de nominalizare.

Citește și: Alexandra Duli, sinceră, după experienţa Survivor: «Îmi va lua ceva timp să mă obişnuiesc cu viaţa normală»

Mari Fica, eliminată de la Survivor

În urma nominalizării colective, numele propus spre eliminare a fost cel al lui TJ Miles. Ionuț Popa a nominalizat-o în mod direct pe Mari, iar Alex Nedelcu pe Oana.

Telespectatorii și-au susținut favoritul, iar concurentul care a obținut cele mai puține voturi din partea publicului a fost Mari Fica. Astfel pentru ea, competiția Survivor România s-a oprit aici.

Mari Fica a fost eliminată din competiție Foto: Captură Video
Mari Fica a fost eliminată din competiție Foto: Captură Video

Știam că o să vină la un moment dat și momentul acesta. Sunt extrem de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat aici. Sunt mult mai puternică decât am venit, mă bucur că am evoluat. Nu pot să uit ziua în care am venit. Am învățat lecții de la fiecare în parte, frumoase. Plec mai puternică. Am vrut să vin la Survivor ca să îmi demostrez ca eu și în viața de zi cu zi am fost un Survivor.”, a declarat Mari, printre lacrimi, după ce a aflat vestea eliminării.

Citește și: Uite ce reality-show-uri de excepție pregăteşte PRO TV, după marea finală Survivor!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net