Eliminare cu lacrimi la Survivor România. Vulturii au rămas doar 5 oameni

#Survivor România

În ediția de marți, 26 aprilie, a emisiunii Survivor, s-a disputat un nou joc de comunicare, iar l finalul zilei a avut loc și un consiliu de eliminare, în urma căruia un nou concurent și-a făcut bagajele, pregătindu-se pentru întoarcerea în România.

Vulturii au rămas fără un concurent Foto: Captură Video
Vulturii au rămas fără un concurent Foto: Captură Video

Deși echipele se așteptau să ajungă la ștafetă și în această ediție, unul dintre triburi a fost mai determinat pe traseu. Vulturii i-au bătut pe Tigrii, câștigând jocul de comunicare al acestei săptămâni, care le-a permis să vorbească prin apel telefonic cu cei de acasă.

O nouă eliminare la Survivor România

Deși au pornit cu acest avantaj, ulterior, tot Vulturii au fost cei care au trecut prin emoțiile consiliului de eliminare, cei propuși să plece acasă din cadrul echipei lor fiind Elena Chiriac și Marian Drăgulescu, care pentru prima oară nu și-au mai putut folosi colanul de imunitate, în urma unei schimbări de joc, dar și Alexandra Duli.

Aceștia s-au bucurat la auzul vocii celor dragi, pornind către consiliu cu acest sprijin moral, însă la scurt timp au fost puși în fața faptului împlinit, aflând pentru cine ia sfârșit experiența Survivor România. Cei trei au depins de voturile telespectatorilor, în jocul eliminării fiind doi foști Faimoși și o fostă Războinică.

Citește și: Care este numele real al Alexandrei Duli, de la Survivor. La ce emisiune a mai participat în trecut

Alexandra Duli a părăsit competiția Survivor România

Concurentul care a primit cele mai puține voturi din partea publicului a fost Alexandra Duli, astfel aventura Survivor s-a încheiat în această seară pentru ea, iar în echipa Vulturilor au mai rămas doar 5 concurenți. Duli spunea încă de dinainte că se aștepta să iasă din concurs, având în vedere că a „concurat” împotriva a doi foști Faimoși.

Știam..Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață. Și celor care m-au votat și au crezut în mine (le mulțumesc n.r). Nu știu ce să zic, îmi pare foarte rău că s-a terminat experiența, chiar dacă m-am așteptat. Nu am niciun regret, am fost eu sută la sută, guralivă, nebună. Vă iubesc pe toți. O să îmi fie dor de voi.”, a spus Alexandra Duli, printre lacrimi. Oana și Stefania, fostele ei colege de la Războinici, au lăcrimat și ele în urma discursului ei. 

Citește și: Alexandra Duli și Tj Miles, dans lasciv la petrecerea unificării! Destrăbălare în atmosferă de club

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net