Uite ce reality-show-uri de excepție pregăteşte PRO TV, după marea finală Survivor!

#Exclusiv Click!

Click! a aflat, în exclusivitate, că se lucrează la două proiecte importante: „Survivor All Stars” şi „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care a făcut istorie în 2015, când a fost difuzat primul sezon. 

cub survivor all stars png
Uite ce reality-show-uri de excepție pregăteşte PRO TV, după marea finală Survivor!

Nici nu s-a încheiat show-ul „Survivor” şi se aude că cei de la PRO TV pregătesc un nou sezon anul viitor. Ar fi vorba despre „All Stars”, cu toţi concurenţii buni care au participat şi la „Exatlon” în sezoanele trecute. Deja s-a semnat cu prima vedetă: actorul şi sportivul Vladimir Drăghia (36 de ani), primul câştigător „Exatlon”.

Mai mult, se pare că lui Drăghia i se va oferi şi rolul de prezentator de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” - „I’m a Celebrity... Get Me Out of Here!”, care se va filma în această vară.

image
Actorul a făcut show alături de colegii lui la emisiunea filmată în Republica Dominicană

În 2015, s-a difuzat primul sezon, la care Vladimir Drăghia a şi participat alături de Ruby, Gina Pistol, Cătălin Moroşanu, Elena Merişoreanu, Mihai Trăistariu sau Dorian Popa. Acum, se va filma cel de-al doilea. Primul sezon s-a filmat în Africa de Sud, în Kruger Naţional Park, aceeaşi locaţie din jungle fiind luată în calcul şi pentru acest nou sezon.

«Sunt destui cei care s-ar întoarce în junglă»

Mai multe vedete vor fi luate din confortul caselor lor şi vor locui timp de 15 zile în junglă, sub cerul liber, şi vor fi supuse unor probe „extreme” şi nu neapărat pentru a le testa rezistenţa la efort: mâncatul unor gandaci sau bucăţi din animale.

Locul 3  Vladimir Drăghia jpeg

Suntem foarte fericiţi să vedem «Sunt celebru. Scoate-mă de aici!» revenind în România la 7 ani după ce am produs şi difuzat primul sezon, în 2015. Multe s-au schimbat de atunci, dar acesta rămâne unul dintre cele mai mari şi mai puternice formate de reality-adventure din lume şi faptul că se va număra printre momentele importante ale grilelor noastre din 2022 este o dovadă a angajamentului PRO TV de a aduce audienţei noastre divertisment de cea mai înaltă calitate”, spune Antonii Mangov, director de programe la PRO TV.

image
Vladimir a avut o probă cu Andreea, casnica de la MasterChef

Dacă în 2015 prezentatori au fost Cabral şi Mihai Bobonete, de data aceasta gazda show-ului ar putea fi Drăghia. Proiectele PRO TV continuă şi se aude că anul viitor s-ar pregăti un sezon special din „Survivor” care să reunească cei mai buni concurenţi din anii trecuţi printre care şi primul câştigător „Exatlon”.

image
Și cu Dorian Popa s-a înțeles bine în Africa de Sud

„Se tot vorbeşte de un sezon «All Stars», însă nu ştiu cine îşi mai doreşte să participe dintre foştii concurenţi. Unii au fost sunaţi, alţii nu, însă sunt destui care s-ar întoarce şi mai este destul timp până la sfârşitul anului. Unii dintre cei care ar putea merge ar fi fraţii Sterp, Iancu şi Culiţă, Zannidache, Iulian Pîtea, Giani Kiriţă sau Cătălin Cazacu”, ne-a mărturisit un fost concurent al show-ului.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
image
image
image
image
razvan botezatu jpg
Screenshot (402) png
FotoJet (1) jpg
david png
crbl
NETI SANDU png