Survivor România, ținta unor acuzații dure: „Să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise”

17 ianuarie 2023 10:21   PrimeTime
Ultima actualizare:

După ce Daria Chiper, concurenta Războinicilor, a fost eliminată de la Survivor România 2023, fanii concursului de la Pro TV acuză nereguli, într-o serie de mesaje postate în mediul online.

Din păcate pentru Daria Chiper, competiția din Republica Dominicană s-a terminat după ce tânăra a pierdut în fața Alexandrei Ciomag, cea mai nouă concurentă, în jocul tribal. Eliminarea nu a fost gustată de fanii emisiunii de la Pro TV. Aceștia și-au manifestat frustrarea pe rețele de socializare.

De ce sunt nemulțumiți fanii Survivor, după eliminarea Dariei Chiper

Alexandra Ciomag, noua concurentă a Războinicilor, a pierdut prima sa probă în competiție, în ediția de duminică, așa că a fost nevoită să se reîntoarcă în Exil. Dar nu singură, ci alături de un concurent pe care urma să-l nominalizeze și alături de care urma să lupte pentru a rămâne în concurs.

Spre surprinderea ambelor echipe, Alexandra a ales un coleg de la Războinici. Astfel, Daria Chiper s-a regăsit în această postură bizară de a se duela cu un coechipier pentru a rămâne în concurs. 

Eliminarea Dariei a fost o premieră în show-ul de la Pro TV, deoarece rezultatul nu s-a mai decis prin votul publicului. Tânăra a pierdut jocul, astfel că a părăsit concursul, scrie Adevărul.

„Foarte ciudate și nu prea corecte jocurile astea noi.

Unii din fanii emisiunii Survivor au fost nemulțumiți de modul cum s-au desfășurat ostilitățile. Aceștia au comentat pe pagina de Facebook a concursului, după ce Războinica de 21 de ani a fost eliminată.

Foarte ciudate și nu prea corecte jocurile astea noi. Ieri au obosit doar patru inși, astăzi doar două fete din același trib, ceva nu a fost cușer. Era mai bine jocul clasic“.

„Sărăcie de joc, să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise“.

„Nu mi-a plăcut, nu a fost corectă așa o eliminare. Daria nu a avut șansa să o voteze sau nu lumea. Bravo Alexandrei, dar ceva nu s-a «pupat»“.

„Domnul Dan, cum rămâne cu replica aia cum că publicul este suveran și numai el, prin vot, decide cine rămâne și cine pleacă?“.

„Cum e posibil să fie eliminată Daria, (sau oricine de la echipa Războinicilor) în condițiile în care s-a câștigat imunitatea de către Războinici, în joc, pe teren, până la următorul Consiliu?“.

„Cum să-ți alegi colega din grup pentru a o elimina? Oare așa a fost sfătuită de organizatori?“, sunt comentariile care au pus la îndoială corectitudinea acestei eliminări.

Daria Chiper a părăsit concursul Survivor România

„De la extaz la agonie... Cu siguranță a fost o experiență greu de egalat și n-as fi avut parte nicăieri de ce am avut parte aici. M-am bucurat să vă am alături”, a spus Daria Chiper, cu ochii în lacrimi, după ce a fost eliminată din concurs.

Potrivit informațiilor pe care le-a oferit la începutul competiției, Daria Chiper are numai 21 de ani, este din București și este, de profesie, jucătoare profesionistă de baschet. Aceasta a urmat cursurile Liceului Teoretic Jean Monnet din București.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe