Teo Trandafir și Ilinca Vandici, reacții neașteptate despre nunta lui Theo Rose. Cele două prezentatoare nu s-au putut abține: „Ea e ostenită!”

18 octombrie 2024 6:44   PrimeTime

Theo Rose și Anghel Damian și-au unit destinele în urmă cu aproximativ trei săptămâni, însă vestea despre marele eveniment s-a aflat recent. Vedetele au avut o primă reacție, printre care și Teo Trandafir și Ilinca Vandici. Cum au reacționat prezentatoarele TV la aflarea veștii că artista și tatăl copilului ei au avut o nuntă restrânsă, discretă și secretă. 

Cântăreața și-a anunțat recent fanii că deja s-a căsătorit civil și religios cu regizorul Anghel Damian. Cei doi au optat pentru un eveniment restrâns, cu membrii apropiați ai familiei și nașii. Nunta celor doi a fost mai degrabă un grătar. 

Teo Trandafir a apreciat nunta celor doi 

Teo Trandafir și Ilinca Vandici prezintă împreună emisiunea Follow Us, difuzată pe Kanal D, iar într-una dintre cele mai recente ediții ale producției televizate, unul dintre subiectele dezbătute a fost nunta lui The Rose. Teo Trandafir a avut o primă reacție și a mărturisit că nunta a fost pe placul ei. 

„Theo Rose s-a căsătorit cu Anghel Damian, cu iubitul ei, cu care are și copil. Dar cum s-a măritat….Casă de piatră! S-a măritat, s-au căsătorit la modul la care mi-ar plăcea mie, la un grătar cum zice Theo Rose, adică pe lume puțină, adică lăsați-o așa. Pai da, pentru că ea e ostenită, toată ziua cântă la nunți, să mai cânte și la a ei? Parcă nu se făcea!”, a spus Teo Trandafir în emisiunea Follow Us de la Kanal D.

Ilinca Vandici: „Cu familia restrânsă și e suficient!”

La rândul său, și Ilinca Vandici a venit cu o primă reacție în ceea ce privește modul simplu și discret al celor doi de a-și organiza nunta. 

„Casă de piatră! Da, cu familia restrânsă și e suficient! Am vorbit despre Monica Bîrlădeanu și despre Lora, cât a durat să organizeze așa ceva, păi are timp Theo de așa ceva? Ok, îți iei un wedding planner, nu zic nu, dar mie îmi place mult de tot și asta e modalitatea în care ar trebui să se întâmple.

Că mă mai mărit eu vreodată? Așa! Auziți după patru luni… pe tine te invit la grătar, vreau să prăjim calamari și creveți pe plajă, nu vreau porc. Uite așa aș vrea și eu, fiecare mănâncă ce vrea, bea ce vrea, se îmbracă cum vrea”, a spus Ilinca Vandici.

Mai multe