De ce a divorțat, de fapt, Teo Trandafir de fostul său soț: „Mi-am dat seama că era nefericit”

Teo Trandafir, în vârstă de 55 de ani, una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România, a făcut o serie de dezvăluiri despre căsnicia de 6 luni pe care a avut-o cu Iosef Constantin, în cadrul podcast-ului „Eu sunt Anamaria Prodan”. De ce au divorțat, de fapt, cei doi?

Teo Trandafir, adevărul despre divorțul de primul soț / foto: colaj Facebook
Teo Trandafir, adevărul despre divorțul de primul soț / foto: colaj Facebook

Invitată la podcast-ul Anamariei Prodan, Teo Trandafir a vorbit deschis despre un subiect dureros din viața sa, divorțul de fostul său soț. Însă, a oferit detalii și despre cum l-a cunoscut pe Iosef Constantin. Cei doi s-au cunoscut brusc, într-o noapte de Revelion, iar ulterior, o serie de coincidențe ciudate au făcut-o să vrea să îl cunoască mai îndeaproape.

„Când l-am văzut prima oară în realitate, mi-am dat seama că am greșit-o. Era atât de frumos, joc în altă ligă. Ce fac eu de la liga a 3-a? Am văzut de curând, de dragul tău, un documentar absolut bestial despre Beckham. Și ăla la fel. Nu știe că e Beckham deloc, are aceleași probleme, îți cumperi una, alta, nu realizezi. Eu îmi doream familia pe care o aveam, echipa mea.

Noi comunicam împreună pe Messenger, într-o cameră închisă în care eu adusesem și frigider, cuptor cu microunde, ca să nu trebuiască să ieșim niciodată. El a apărut așa, miraculos, într-o noapte de Revelion”, a povestit Teo Trandafir, în podcast-ul Anamariei Prodan. 

Prezentatoarea TV și Iosef Constantin au divorțat după doar șase luni de căsnicie. Care a fost motivul pentru care au decis să o ia pe drumuri separate? Se pare că vedeta și-a dat seama că el era nefericit în România.

„Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Relația s-a închis frumos și elegant. Mi-am dat că soțul meu era nefericit aici, după 30 de ani petrecuți în Franța. Nu puteam să particip la nefericirea lui. El venise cu deschidere, cu entuziasm. Oamenii erau cum erau.

Într-o zi l-am întrebat dacă pot să fac ceva să îl ajut. Și mi-a răspuns că ar vrea să fie singur. Și așa s-a terminat. Am mai vorbit cu el. Prieteni e mult spus, pentru că locuim în țări diferite. Este singurul bărbat din viața mea de care m-am despărțit, dar cu care încă mai comunic. Dacă iubești pe cineva, lasă-l liber. Nu a fost ușor. Nu am să uit un episod. Eram amândoi în garajul casei noastre și puneam murături. El era priceput inclusiv la asta. Și ne trezim, a doua zi, în ziare. Eram atât de fericiți în perioada aia! Eu eram nerăbdătoare să ajung acasă, unde mă aștepta o masă romantică sau ceva drăguț.

Bineînțeles că a început presa să vuiască. Că a vrut să ia banii, casele, averile. Nu m-a deranjat faptul că erau lucruri neadevărate, ci faptul că eu m-am simțit indezirabilă. Deci un om nu mă poate iubi pe mine decât pentru bani. Era clar că dacă o ia p-asta, pentru ce să o ia? Că e frumoasă? Nu, nici nu am pretins. Că e deșteaptă? Nu. Deci eram ultimul om, care are niște bani. Asta m-a deranjat”, a mai spus prezentatoarea TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
image
actualitate.net
image
actualitate.net