Cum arată irisul celor mai cunoscute vedete din România. Cine este „colecționarul” care are a realizat fotografii unice cu celebrități precum Irina Fodor și Anamaria Prodan. Imagini superbe! FOTO

Ultima actualizare:

Alexandru Radu Popescu, un fotograf renumit pentru proiectul unicat de fotografie „iris” a imortalizat în stil profesionist mai multe imagini cu ochii vedetelor din România. Printre celebritățile care s-au lăsat pe mâna artistului se numără Loredana Groza, Anamaria Prodan sau Pavel Bartoș.

Imagini uluitoare cu irisul celor mai cunoscute vedete din România. FOTO colaj/facebook unic proiect
Imagini uluitoare cu irisul celor mai cunoscute vedete din România. FOTO colaj/facebook unic proiect

Fotografiile făgărășeanului Alexandru Radu Popescu au făcut înconjurul lumii. Artistul a impresionat prin talentul său artistic, dar și prin proiectele sale unice, apreciate de maeștrii fotografiei. A participat chiar și la o expoziție în Londra, unde a atras atenția populației londoneze. Deși în România nu a lansat nicio expoziție, Alexandru Radu Popescu s-a făcut remarcat printr-o colecție cu irisul a peste 300 de personalități, atât din țară, cât și de peste hotare.

Alexandru Radu Popescu a fotografiat irisul vedetelor din România

 Mai multe vedete de la noi au acceptat să se lase pe mâna fotografului într-o ședință foto profesionistă. În trecut, artistul mărturisea că a studiat arta fotografiei la Londra, însă își dorește să exceleze și nu se oprește aici.

Alexandru Radu Popescu, fotograful care a imortalizat irisul vedetelor / Foto: Facebook Unic Proiect
Alexandru Radu Popescu, fotograful care a imortalizat irisul vedetelor / Foto: Facebook Unic Proiect

„Voi învăța mereu pentru a cunoaște totul din arta fotografiei. Pentru mina fotografia nu este grea, nu o consider nici măcar o muncă. Este ceva care mă relaxează, mă emoționează, este profesia pentru care am studiat și am muncit. Dacă cineva m-ar scula din somn și mi-ar cere să fotografiez, aș face cu drag.

Proiectul UNIC, așa cum l-am denumit a plecat în facultate, în 2019, pentru a prezenta identitatea națională. La început a fost greu, fiind pandemie, să-mi găsesc clienți. Am testat foarte mult, cu diferite lentile, lumini, vreun an, până am ajuns la lentila pe care o am acum”, a spus Alexandru Radu Popescu, conform urban.ro.

Alexandru Radu Popescu / Foto:  Facebook Unic Proiect
Alexandru Radu Popescu / Foto: Facebook Unic Proiect

Vedetele noastre autohtone și-au pus toată încrederea în talentul artistic al fotografului, drept pentru care au obținut o ședință foto a irisului, de-a dreptul spectaculoasă. Printre acestea se numără Loredana Groza, Florin Zamfirescu, Pavel Bartoș, Bogdan Stelea, Irina Fodor, Speak, Mihai Bobonete, Anamaria Prodan, Cătălin Scărlătescu sau Irina Rimes, Doinița Oancea, Anca Dinicu, Dan Capatos, Jador dar și alte personalități.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
denisa nechifor si rania jpg
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
image
actualitate.net
image
actualitate.net