Provocarea pe care foarte puțini o pot rezolva! Poți găsi fotograful ascuns în numai 5 secunde

La prima vedere, poate părea doar un simplu peisaj, însă câți dintre noi își vor da seama că în acest desen se ascunde și un fotograf? Ei bine, nu foarte multă lume reușește să rezolve această provocare, iar numai persoanele cu un IQ ridicat pot găsi fotograful în numai 5 secunde!

Unde se află fotograful ascuns
Unde se află fotograful ascuns

Dacă nu am ști provocarea ascunsă în această imagine, poate că mulți dintre nici nu i-am acorda foarte multă atenție. La urma urmei, indiferent cât de reușit este, vorbim despre un simplu desen în care este înfățișat un peisaj natural!

Cu toate acestea, dincolo de copacii și muntele din această imagine se ascunde o provocare pe care doar foarte puțini oameni o pot rezolva! Mai precis, ni se cere să găsim fotograful ascuns în desen, în numai 5 secunde!

Trebuie să găsim fotograful din imagine în doar 5 secunde

Poate că, inițial, această provocare ni se poate părea una destul de simplă. Cu toate acestea, vom observa destul de repede că ea este, de fapt, mult mai complexă decât am crezut inițial!

Desenul conține un peisaj superb, pe timp de noapte, în care putem vedea pe fundal un munte impunător, câteva păsări ce zboară, iar în prim-planul imaginii se află mai mulți brazi.

Însă, undeva printre toate detaliile acestui desen se află ascuns și un fotograf! Iar provocarea noastră este să îl găsim în numai 5 secunde.

Ei bine, dacă cumva nu ați reușit să rezolvați provocarea în timpul alocat, nu trebuie să vă faceți griji! Răspunsul se află mai jos și poate că, privind în retrospectivă, veți fi surprinși de faptul că ați ratat fotograful!

Unde se află fotograful din imagine

Rezolvarea provocării
Rezolvarea provocării

După cum putem observa din imagine, fotograful se află ascuns în spatele unuia dintre brazii din imagine! El poate fi găsit în partea stângă a desenului, ținând în mână un aparat foto și privind în sus.

Iar dacă doriți să vă încercați norocul și cu alte astfel de teste amuzante de inteligență, pe Internet vom putea găsi o mulțime de iluzii optice care ne vor testa atenția la detalii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 student din 3 renunţă la facultate pentru că a ales greșit jpg
avion pexels jpg
image png
image png
executie ceausescu jpg
femeie ceai raceala jpg
roman in germania terorizat de conationali jpg
2 regele carol al doilea jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net