Wow! Adela și Vâlcan au făcut amor într-un loc public. Ce nebunii intime a mai povestit actrița

11 aprilie 2022 10:50   PrimeTime
Ultima actualizare:

Au trecut mai bine de 10 ani de când Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au văzut și s-au plăcut, devenind unul dintre cele mai frumoase cupluri autohtone. Cei doi au 3 copii, dar pasiunea nu s-a diminuat odată cu "grădinița" din casa lor, ba dimpotrivă. Adela a povestit un episod picant din relația ei cu Radu.

Invitată la podcastul lui Mihai Bobonete, Adela Popescu a fost relaxată, a avut un limbaj ceva mai colorat și a dat din casă tot felul de informații intime. În mod normal, în emisiunea "Vorbește lumea", pe care o prezintă la PRO TV, nu ar putea face asta. Actrița a recunoscut că viața cu trei copii nu e deloc ușoară, iar Bobonete i-a și semnalat că ar fi cazul să se oprească. 

În timpul conversației, care s-a purtat în fața unui pahar de vin alb, actorul din "Las Fierbinți" a întrebat-o pe invitata lui care este "cel mai nebunesc loc în care a făcut dragoste cu Radu Vâlcan", iar răspunsul Adelei a venit rapid. "În baia dintr-un aeroport". "Fair enough" (mi se pare corect), a fost reacția lui Bobonete.

Citește și: A mărturisit! Dan Bittman a făcut sex în grup: ”E tot ce-ți trebuie”

Cum se face dragoste cu copiii în casă?

Discuția a rămas în aceeași zonă, iar Bobonete i-a cerut Adelei un sfat bun pentru toți ascultătorii lui, dar și pentru el, căci este tată a doi copii. "Cum se face dragoste când ai copii în casă și nu vrei să ai tensiunea aia, că vine și te ia cu arcanul la armată?". Adela Popescu a avut și aici un răspuns scurt și la obiect. "Trebuie să ți se pară că îți place. Fix tensiunea aia. Adrenalina". "Hai, măi, ești nebună?", a exclamat Mihai Bobonete. "Da", i-a închis Adela gura.

"Ce i-ai spune fiului tău, unul dintre ei, dacă ar intra peste voi fix în timpul actului?", a fost curios Bobonete. "Tati n-o bate pe mami", a punctat Adela, după care a detaliat. "Eu am mai citit despre asta, lor li se pare o super agresiune". 

Adela și Radu au trei băieți

Adela Popescu (35 de ani) și Radu Vâlcan (45 ani) s-au căsătorit în 2015, după cinci ani de relație. Cei doi au trei băieței, Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani), iar cel mic, Adrian, a venit pe lume anul trecut, în luna iulie. Radu și-a dorit enom și o fetiță, însă după 3 nașteri naturale, dificile, Adela a decis să spună "stop". "Asta e formula completă. Nu mai vreau alți copii. Asta e, gata! S-a închis cercul. Ăștia suntem", a spus prezentatoarea de la "Vorbește lumea".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe