#Exclusiv Click!

Vânzătoarea de mezeluri care a băgat spaima în Florin Dumitrescu: „Mie îmi este un pic frică de dumneavoastră”

16 septembrie 2024 12:46   PrimeTime
Ultima actualizare:

Următorul MasterChef România poate veni din cele mai neașteptate locuri, iar cei trei chefi sunt determinați să îl găsească.

În a doua ediție din sezonul 9, ce poate fi văzută luni, de la ora 20.30, pe PRO TV, vom face cunoștință cu Ionela Grigore. Ea are 50 de ani, de 30 ani lucrează în domeniul carmangeriei, iar de 10 ani poate fi găsită zi de zi într-un magazin de mezeluri din Hala Obor, servind cumpărătorii cu zâmbetul pe buze.

„Majoritatea clienților, sau patronilor, sau vânzătorilor din Obor mănâncă din mâinile mele. Ceea ce mă face să mă simt mândră de ceea ce fac” va afirma concurenta MasterChef. Dat fiind ocupația ei, Ionela va decide să îi surprindă pe chefi cu un platou cald cu mezeluri, în care va include unele rețete neașteptate. În fața scepticismului chefilor, Ionela își va justifica alegerea spunând: “Știu, e foarte riscant, dar am ales să fac preparate din categoria meseriei mele”.

Chef Florin Dumitrescu va fi sincer cu femeia și îi va spune: „Sincer mi se pare că toată farfuria asta este ca la nuntă. Vorbesc serios, e o farfurie de nuntă!”.

Ionela Grigore le va stârni nostalgia chefilor, prin șnițelul de parizer pe care îl va oferi acestora. În urma degustării, Florin Dumitrescu îi va mărturisi concurentei: “Mie îmi este un pic frică de dumneavoastră, vă spun sincer”.

Cum a reușit mezelăreasa din Obor să-l facă pe chef să spună așa ceva, dar și dacă a reușit să-i convingă pe cei trei să-i acorde șorțul mult dorit, rămâne de văzut în această seară, de la ora 20.30 pe PRO TV și, în avans, pe VOYO.

Ionela Grigore își dorește să aibă propriul restaurant

Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc, este căsătorită de 30 de ani și este o gospodină desăvârșită. Are două fete și este bunică. A fost crescută doar de mama ei și de bunică, tatăl și-a părăsit familia. Ea face parte din generația “cu cheia la gât”, a făcut practică în laboratoare de cofetărie-patiserie (unde și gătea) și și-ar fi dorit să devină cofetar. Punctul ei forte este mâncarea tradițională, iar punctul slab – fructele de mare. Pe viitor își dorește să își deschidă propriul său restaurant.

Mai multe