Care este mâncarea preferată a lui chef Florin Dumitrescu. Mulți români o consideră complet banală

Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai renumiți bucătari care mereu îi întâmpină pe cei de acasă cu rețete care mai de care mai delicioase, a fost întrebat care este mâncarea lui preferată. Nimeni nu s-ar fi gândit la un astfel de răspuns. 

Florin Dumitrescu / foto: Arhiva Click!
Florin Dumitrescu / foto: Arhiva Click!

Nicolas Aesthetics, pe numele său Nicolas Enache, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut în materie de mâncare și nutriție, a fost curios să afle care este mâncarea preferată a lui Chef Dumitrescu. Tânărul nu a mai stat pe gânduri, a dat iama în bucătărie și i-a gătit acestuia o delicioasă tocăniță de pipote

Tocana de pipote, mâncarea preferată a lui Chef Dumitrescu 

Chef Florin Dumitrescu a fost abordat de Nicolas Aesthetics pe stradă și, văzut în fașa faptului împlinit, acesta a trebuit să dezvăluie mâncarea preferată: tocănița de pipote. 

„Bună ziua, Chef! Care este mâncarea ta preferată?” - a fost întrebarea adresată de tânărul tiktoker lui Florin Dumitrescu. 

Răspunsul acestuia nu a întârziat să apară: „Tocăniță de pipote. Hai să te văd cum o faci p-asta!”

La scurt timp după ce a gustat din mâncare, bucătarul a venit și cu o recenzie: „Dar unde sunt pipotele? Că ai pus doar inimi. De regulă, asta-i o farfurie de gospodine. Se vede că nu ești gospodină. N-aveai cum? Nu vezi ce bicepși ai? Dar e gustos, nu e rău. Felicitări!” 

Motivul pentru care Florin Dumitrescu nu mănâncă la restaurant 

În trecut, celebrul bucătar mărturisea că evită să mănânce la restaurante. Încă de la începutul carierei acesta a învățat o lecție pe care a transmis-o mai departe. 

„Mare păcat că trebuie să fac asta… Am învățat-o încă din prima zi de cârciumă. Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. (râde) Mă simt ca un magician din ăla care dezvăluie trucuri. Nu e bine! Aia cu gramajul este o prostie și nu te arde mult.

Banii ăia nu intră în buzunarul cuiva, tot la firmă se duc. (…) Dacă e vorba despre un meniu a la carte, adică să te duci tu și să îți comanzi din 7-8 feluri de mâncare, există acest «astăzi vă recomand… coastele de porc». Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi… să scăpăm de ele, înțelegi?”, a povestit Florin Dumitrescu, în urmă cu ceva timp la Antena1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net